36Likes
-
Re: Grand Seiko 55th Anniversary Spring Drive Chronograph
Nikola iako si sklon da veoma lično i neobjektivno tumačiš dešavanja u svetu horologije molim te ne zameri mi što sam izneo svoje mišljenje
neka mi takođe ne zamere ljubitelji i vlasnici seiko satova, ništa lično, i ja sam vlasnik i ljubitelj seiko satova takođe
-
Niti licno shvatam niti sam neobjektivan. Kada se tako nesto kaze mora se dati i neki argument a ne ljude klasifikovati po volji.
Sa tvojom pretposlednjom porukom se ne slazem. Toliko je neargumentovana i laicka da cak nemam ni zelju da iznosim kontra argumente.
Poslednja ispravka: skydrummer (26.7.2015. u 15:46)
-
na ovom forumu nema nijednog jedinog spring drive sata, niti ga ima na hrvatskom forumu koliko ja znam, pa dobro sve me to podseća na izreku jedno hvali, drugo kupuj
daleko da je loš, ne može biti nikako, moja je želja da imam jedan GS, kvarc ali nazovimo stvari pravim imenom
no eto postao sam konfliktan malo
-
Ako si postao konfliktan, kao sto kazes, onda je to tvoj problem ali nemoj meni spocitavati da stvari shvatam licno i da sam neobjektivan. Malo biraj reci.
Ovo ostalo necu ni da komentarisem. Neargumentovano i laicki. Pritom nije da nemam neku zamerku oko Seiko politike.
-
pa po prirodi nisam naravno ali postao sam od uzdisanja u nebesa nekih stvari koje su zaista dobre ali koje ipak ne zaslužuju toliku hvalu i čije se tržišno učešće ne meri ni promilima, što je simptomatično
danas se ništa ne zove pravim imenom i za sve se koriste kojekakvi eufemizmi
eto to je od mene
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi