Gdje si slikao ovo?
Zašto su sve krunice izvučene kad se radi o automaticima? I da imam toliki novac,kako se odlučiti koji je model naljepši.
Ja sam u posljednje vrijeme postao ljubitelj Grande Seika.
Cao Dalibore, slikao sam nedavno u Parizu. Seiko ima nekoliko prelepih radnji, na zalost nisam ni pitao da li mogu da slikam unutra, jer sam bio opcinjen satovima. Ovo sam uslikao jedan od izloga kada je radnja bila zatvorena.
@vrhovac I meni se mnogo dopada GS, daleko bolje izgledaju uzivo neko na slikama. A krunice su verovatno izvucene jer su to modeli koji imaju u sebi spring drive sistem, odnosno mehanizam. Kontam da je to u pitanju.
Jau de me nađe tolarbo! Da imam 4900€ bez razmišljanja bi uzeo onog divera u desnom gornjem ćošku još ako je u pitanju model SBGA031! Ma dajem kluče od zamka, vijernu ljubu i dora! Vau!!! Od titanijuma je, safir, mislim da su stavili i komadić kriptonita za svaki slučaj da mu ni supermen ne može ništa! Za Čaka Norisa nisam siguran. Još jednom svaka čast na slici!
Audaces fortuna iuvat
Uh, dobri su ovi GS modeli. Da li ima nekih popusta, jesi li mozda pitao?
ali evo jedne ankete
Poll Results: Would you ever spend $8,000 or more on a "Seiko" branded timepiece?
next year at this time I'll be a millionaire
Iskreno, u ovoj anketi je GS prosao bolje nego sto sam ocekivao:
Ovo kazem jer je cinjenica da i dalje veliki broj ljudi ne zeli da plati ovoliko novca za GS iako kvalitet opravdava tu cenu. Verovatno ne zele jer kod vecine renomiranih svajcarskih proizvodjaca veliki deo cene jeste vrednost brenda, a te percepcije kod Seika i dalje nazalost nema.
Mislim da je ovo zaista dobar komentar koji malo bolje opisuje problem i daje jedno od resenja koje bi ovakvu situaciju verovatno popravilo:
Solution: Call it GS and remove the Seiko name
Personally, based on their higher standards, I would rather spend $6k on a Grand Seiko than on a "high-end" Swatch (i.e. Tag, Omega, and many others...), since most expensive Swiss watches are powered ETA movements (owned by Swatch), which follow a lower standard of accuracy.
However, I am truly in awe of propaganda and in how good the Swiss are in convincing the sheeple of "high" standards with highly paid ambassadors who know little about making amazing watches (tennis players and popular actors???)
So, I believe that if Grand Seiko wants to sell in higher volumes to the sheep, they really should rename their brand to something like "GS" and drop the "seiko" association (like Toyota-Lexus)
^Sasvim se slazem. Ocekivao sam da odnos bude dosta losiji. Ideja za GS (ili neko drugo ime) mi se bas svidela. U stvari - nazvati marku "Credor" i jeste nesto u tom pravcu
Poslednja ispravka: vladas (31.12.2011. u 11:40)
No time to lose
Bookmarks sajtovi