Arigato, Brada-san
May ninjas be with you
Arigato, Brada-san
May ninjas be with you
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bradati odlicno imas rep od mene za GS
Domo arigato gozaimashita, Brada-sama!
Svaka cast na tekstu - ovo je bio krupan zalogaj, ali je posao odlicno odradjen!
Posto sam ostrascen, ne smem vise nista da kazem (uz velike muke moram da pokusam da zadrzim profesionalnost ), osim da mi se cini da ce u buducnosti biti puuuuuno pozivanja na ovaj tekst.
jole777 kaže:
Švaka čast batko!
Jedino bih volio da znam koji je glavonja dao izjavu o GS-u?
Za spring drive,da komentarišem ovdje ili da čekam poseban tekst?
Majstore .Tvoje tekstove citam sa uzivanjem.
Bravo Poucan tekst!
-ja tek sad pročitah ovo , a kao busam se da mi je jedan od najomiljenijih brendova. Sramota me, majke mi....
Stvarno sjajan, zanimljiv i dobro sročen tekst tekst, nema šta !!!
Victorinox - real steel with mechanical soul
Pretpostavljam da je izvor bio Japanski ili od ljubitelja japanskih satova, nema trgovca bez orjenta....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
あなたに紳士をありがとう (Anata ni shinshi o arigatō)
Sta reci osim HVALA! Potrudio sam se, ali moja posvecenost nije ni priblizna japanskoj
@Hadzi: Mozes ovde...nisam siguran da cu naci vremena da skoro obradim Spring - drive. Moram i jos dosta toga da ucim jer se ne razumem u tu mehaniku dovoljno da bih iscrpno pisao o mehanizmima. (jeste da bi to pisanje uglavnom bilo kompiliranje, lali i tu treba da znas sta pises i da sam procenis koliko je nesto validno, a koliko ne)
@backarelli: Kako TEK sad kad sam ga spakovao nocas. Nije da stoji na sajtu nedelju dana
@vlajo: Novinar americkog Watch-Time-a je izvor, a iz razumljivih razloga nije objavio ko su ti zvanicnici koji su nahvalili GS.
Poslednja ispravka: anbeast (25.12.2012. u 13:23)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi