43200 vph a ne moze bolje od -10 do +15s/dan (barem zvanicno)?
Dobro kazes, sirotinjski sat
Stvarno su mogli to odstupanje malo da poboljsaju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mogli su ali to nije bilo primarno,očigledno.
Iskreno,nemam pojma šta je ovdje tako skupo(12Hz nije neki razlog za $550k,a nije ni 9S mehanizam)!
Jest da izgleda ko đinđuva(kičasto brate mili) al mi je opet puno.
Možda što je unikat!?
Upravo to sto je unikat, to se posebno placa.
Da ne znas mozda da li je vec prodat?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zamislite da postavite poruku na forumu u stilu 'Moj GBBX998 kasni kada ga nosim preko dana ali nadoknadi preko noci ako ga ostavim sa ciferom gore. Kakva su iskustva ostalih vlasnika sa tim modelom?'
Ne mogu da verujem koliko ruzno izgledaju ultra skupi satovi.
Haos,cirkus,ludilo,kickasto na kubni.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Rus,napravljen je 2006. Ne znam za prodaju......ne bih rekao da je Seiko dao jedini primjerak nekome!
Baki,Tiha..........niste normalni.....fali još anbeast da lupi nešto i *ebi ga, mogu onda zaključat temu!
Hadzi, zvao si me? Bicu dobar...
Jes saren k'o uskrsnje jaje, ali pogledaj ti taj minuciozni rucni rad. Ovo je komad nakita (i pri tome, ne mislim u negativnom kontekstu). Ovakve primerke uopste ne posmatram kao upotrebne predmete (sto jeste elemenat da ih svrstamo u kic), nego kao poligone za pokazivanje vestine.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi