Dragon - sat izgleda super ocuvano, ne znam u kakvom je stanju bio ali ovo je extra.
Moram priznati, da bi na tako lepom svetlom ciferu moj izbor bio neki braon kais.
Dragon - sat izgleda super ocuvano, ne znam u kakvom je stanju bio ali ovo je extra.
Moram priznati, da bi na tako lepom svetlom ciferu moj izbor bio neki braon kais.
Bas ti je lep ovaj Seiko,super je sredjen...
Jel si staklo menjao ili ga je sredjivao?
Slazem se za kais,neka tamno bez ili braon bi mu super legao.
mene nesto monitor zeza,ne vidim najbolje,jel cifarnik bele boje ili one,kako kazu,sampanj? U svakom slucaju sat izgleda fenomenalno. Svaka cast sefe,odlicno odradjen posao...
Hvala drugari. Ja sam izuzetno zadovoljan rezultatima i samim satom a za braon kožu ste u pravu, već sam snimio jednu. Prvi ali svakako ne i poslednji zvonar u kolekciji, no sledeći neće biti Seiko a šta se to sprema... paaaa... nešto mnogo dobro.
Marko, ovo staklo koje je sada na njemu je novo a staro je sređivao, međutim pošto nije uspeo da skine jednu ogrebotinicu zamenili smo ga.
23jewels, cifer je bele boje samo što se to ne vidi najbolje na slikama.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Kao sto sam vec rekao - ovaj Bell-Matic je stvarno fenomenalan! Nije los na crnom ali bice jos bolji na braon kaisu. Nego, mozda mi je promaklo, sta si uradio sa originalnom narukvicom? I da li je bila originalna?
No time to lose
Moje misljenje vec znas,odlican primjerak.
Narukvice su im relativno lose jer su jako stare pa cesto budu klimave,kopce takoder budu nesigurne.Osobno mi je koza na njima prvi izbor.
Prelep sat... Slažem se za braon kaiš, izgledaće još bolje. Ne sećam se da li si postovao slike pre restauracije, ali ne bi bilo loše, ako te ne mrzi, da staviš uporedne "before" i "after" fotke, da vidimo koliki je to posao urađen na ovom satu. Takođe, ako te ne mrzi, mogao bi da napišeš šta je konkretno rađeno na njemu, i koliko te je koštalo...
EDIT: Videh sada post u temi "Restauracija vintage satova"...
Poslednja ispravka: Koska23 (24.3.2011. u 18:46)
Narukvica nije originalna, barem na osnovu onoga što ja znam o ovim satovima ali jeste Seikova i iako je prilično udobna ni u jednom trenutku nisam razmišljao da je zadržim na satu. Odmah je u planu bila kožna dok je ova metalna ispolirana i sređena, ubačena u kesicu i sklonjena u kutiju.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Evo jedan grupni shot:
^ Jole, fenomenalni su Bell-ovi ... Nisam ispratio - kada se ovaj desno prikljucio kolekciji?
No time to lose
Bookmarks sajtovi