Tog sivog sam pred par mjeseci nabavio,a zadnjeg sam plavog 7002 nabavio kojeg stvarno nisam nigdje mogao naci.Taj desni je posebniji po tome sto ima 27J mehanizam a ne 17 kao ostali u kolekciji!
Tog sivog sam pred par mjeseci nabavio,a zadnjeg sam plavog 7002 nabavio kojeg stvarno nisam nigdje mogao naci.Taj desni je posebniji po tome sto ima 27J mehanizam a ne 17 kao ostali u kolekciji!
Danas sam kupio treceg Seiko Bellmatica za moju kolekciju, radi se o modelu seiko bellmatic 4006 6002 veliko celicno kuciste sa zlatnim unutrasnjim bazelom i sa kraljevsko plavom plocom sat je u odlicnom stanju sad da samo nabavim Mesh narukvicu i bice sve tip top kao na slici dole
Poslednja ispravka: vladas (22.4.2011. u 22:44) Razlog: izbaceno [IMG] viska
Walter svaka čast! Prelep je!
Moram priznati da sam Seiko Bell-Matic prvi put video uzivo tek pre par dana (Dragon hvala) i utisak koji je sat ostavio je vise nego pozitivan. Dok sam ga gledao i okretao, razmisljao sam da i ja nabavim jedan, a kada sam ga cuo kako "zvekece" bio sam siguran da je to jos jedan sat za kojim cu tragati. Osecaj me drzao dok ga nisam stavio na ruku, na mom zglobu deluje kao da nosim zenski sat. Mozda ne zbog velicine sata, valjda taj oblik jastuceta ostavlja taj utisak.
Ehhhhh..... sto ga nisu pravili bar u 41-42mm!
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
svaka cast Waltere gde ih samo nalazis
i ja bih jedan
d1d Ali ovaj model nije mali 44 mm ti si sigurno probao neki drugi model ima ih u nekoliko kucista mislim da je 44 mm najvece kuciste evo ovo je i sajt za ljubitelje ovih satova ima i forum i blog SEIKO Bell-matics Page
jeste tu sam informaciju video ovde na ovom blogu a i kuci sam upravo izmerio kuciste mislim da je 42 bez krune a sa krunom 44 mm
The SEIKO Bell-Matics Blog
Bookmarks sajtovi