Hvala svima na cestitkama. Bas mi se dopada satic. Kupio sam sam ovakvog kakav je na slikama. A sve je servisirao Jole u ovlascenom seiko servisu. Jos jednom da pohvalim Jole-ta i zahvalim se na kooperativnosti.
Hvala svima na cestitkama. Bas mi se dopada satic. Kupio sam sam ovakvog kakav je na slikama. A sve je servisirao Jole u ovlascenom seiko servisu. Jos jednom da pohvalim Jole-ta i zahvalim se na kooperativnosti.
UH! Morace ovde moderati da rade posao. Prvo, moja je greska jer sam postavio slike koje mi je Jole davno poslao, kada je imao Bellmatic-a NOS. Taj sat nisam ja kupio, vec sasvim drugi, ali sam u mail-vima nasao slike ovog i postavio, a da nisam obratio paznju da je to drugi sat! Izvinjavam se svima, sutra cu da ispravim gresku! Molim da se ove slike obrisu!
Sat je stvarno lep. slucajno sam naleteo na njega i ispostavilo se da je uradjen servis da nije plexi ispoliran ali bice promenjen,radi kao IWC tj singerca i jako sam zadovoljan....gledacu jos neku braon koznu narukvicu da mu nabacim.
next year at this time I'll be a millionaire
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Bravo,odlicna kupovina
Dobar si poklon izabrao ocu... ovaj sebi
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
i ja ćestitam,taj model je prelep,imao sam ga neko vreme.......
LEMI
mister no kupio si izuzetan sat
Evo da se i ja pridružim članovima foruma koji su vlasnici bell matic-a.
Danas je stigao 4006-6040 (nažalost bez narukvice-integrisane).
Malo su mi "sumnjive" skazaljke, mada se na ovom modelu, koliko sam uspeo danas da vidim, pojavljuje više vrsta skazaljki.
Molim iskusne ljubitelje bell-a za mišljenje, da li se može alarm marker "ofarbati" u crvenu boju. Pretpostavljam da je boja izbledela, obzirom da nisam video ovakav bell sa belim alarm markerom.
U svakom slučaju sledi mu poliranje, servis, pokusaj nabavke narukvice...
Sta mislite o ovom bellmaticu vredi li te pare https://www.kupujemprodajem.com/SEIK...7520-oglas.htm
Bookmarks sajtovi