Mogu obecati sto bolje slike a ni tu nisam bas majstor,sve fotoaparat napravi za mene.Klip tesko,nisam nikad probao nista snimit,probat cu al ako ne bude islo nikom nista.
Mogu obecati sto bolje slike a ni tu nisam bas majstor,sve fotoaparat napravi za mene.Klip tesko,nisam nikad probao nista snimit,probat cu al ako ne bude islo nikom nista.
Trenutno dovrsavam kolekciju 700X familije Bell-ova.Samo mi je plavi falio za kompletirat sve boje.(bijeli,crni,plavi i sivkasto-tirkizni jer nemam pojma kako opisati tu boju lol).Uzeo sam i Dunhill Sportscape alarm.Sad polako bacam oko na vintage Seiko divere,mozda i mod neki bude.
aj samo da se mnoze i kote i da se svaki put lepo osetis kad dopunis kolekciju...
Imam 20 satova razlicitih brendova medju koja i 2 bell matica imam ovaj isti bell matika kao na slici sa plavom plocom a onaj drugi bell matic mi je najdarzi sat od svih koje posedujem to je serija 4006 6002 sa veliki kucistem i tamno sivom plocom uskoro cu postaviti slike ali moram priznati tesko mi ide fotografisanje ali mislim da cu uspeti naopraviti barem solidne fotke
Stigao je i plavi Bell-Matic napokon nakon sto sam posumnjao da je nestao u transportu
To je isti onaj Bell kojeg sam vidio na jednom stranom forumu u kolekciji poznatog sakupljaca Bellova.Vec skoro 6mj pratim net,kontaktiram ljude i nisam naisao na plavoga tako da kada mi se javio covjek koji ga je kupio od njega nisam gubio vrijeme i kupio sam ga.Nazalost cijena je bila velika (320Usd plus dodatno ide carina,porezi i dr. otimacine) ali na slikama je sat tip top i u vrhunskom stanju.
ALI ipak kad je stigao u moje ruke stvari nisu tako savrsene ...Sat je sada kod Seiko urara u kojeg imam povjerenja.
Nedostaci:
Plexi staklo nema celicni unutarnji prsten (sreca pa imam zamjenu jer sam kupio par plexija za moje dr.Bellove).
Krunica je dotrajala a njeno deblo je iskrivljeno.To cu obavezno zamijeniti kod urara.
Caseback gumica je ko zvaka rastegnuta i ne dihta kako treba.
U transportu je netko ocito igrao nogomet jer je day wheel zapeo na pola okretaja i ne mice se.Alarm ring takoder nepokretan.
Uglavnom ovo je prvi put da je sat dosao s ovakvim nedostacima a na slikama je bio savrsen!E sad da li je transport kriv ili prodavac nije ni bitno.
Veseli me sto ce urar moci otkloniti sve nedostatke i usput napraviti kompletan servis i ciscenje.Slike cu postati kad sve bude gotovo.
Pozdrav.
@Jole777
Žao mi je zbog neprijatnog iznenadjenja pri otvaranju pošiljke.
A lepo si ga i platio.
Ipak verujem da ćeš sve te neprijatnosti zaboraviti kad majstor završi svoj posao i kada ih postrojiš za,već pomenuti,grupni portret koji očekujemo!
U svakom slučaju-ČESTITAM!!!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
cekaj bre jel to taj sat koji si narucio
volim kad su ljudi srecni kad dobiju ono sto zele
Auh Jole, pa odlican je i ovaj Dunhill! Jel znas nesto vise o mehanizmu?
No time to lose
Bookmarks sajtovi