^ ama, otkud zna da kopam?
^ ama, otkud zna da kopam?
jole777 kaže:
... a jes i to!
Ma, ja bih pre rekao da je ta slika delovala kao Rorsahov test, pa sad ti vidi sta ti je ciniti...
jole777 kaže:
Još uvek nije gotov ,ostale su neke sitnice da se srede i verovatno da će do kraja ove radne nedelje sat biti kod mene. Cela priča traje malo duže jer sam ja majstoru rekao da ne žuri i da radi polako što ima i svojih dobrih strana. Danas sam bio da pogledam sat i moram vam reć da ove slike ne mogu ni najmanje da dočaraju koliko dobro izgleda, bukvalno kao da je juče izašao iz fabrike.
Ja moram priznati da sam danas proveo dobra 2 sata u radionici, zagledao svaku sitnicu na satu i nisam našao ni jednu jedinu zamerku što se rada tiče, ali majstor želi da dotera još neke detalje.
Biće ovih dana još fotki i iako Seiko nije bio u tako lošem stanju kao Nikolin Heuer, biće i mala foto pričica u temi Restauracija vintage satova!
Do tada...
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
^ prijatelju, sta to ovde jos moze da se dotera?! pa izgleda savrseno!
jole777 kaže:
Ma...ne znam...ove rupice gde ulazi ona igla što drži kaiš...kanda nisu najbolje ispolirane celom dubinom
ZAJEDNO SMO SKUPA!
^
Zafrkavajte vi, još ću na kraju da ga cimam i to da mi uradi!
Ne znam drugari i ja sam se isto to zapitao ali eto, želi čovek da poradi na još par detalja. Ja sam se oduševio kada sam video kako je uspeo da izvuče sve te ivice na kućištu i prelaze između brušenih i poliranih površina, sve je za čistu 10-ku.
Nažalost, metalna narukvica nije u baš najsjanijem stanju i svi segmenti su urađeni od presavijenog lima tako da neće moći da se dotera u perfektno stanje ali biće ok a iskreno, ovom satu samo koža i pristaje.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Auu dragone, sto kazu sima i vlada sta ima tu jos da se popravi kada je sat savrsen. Hoces uzimati neku koznu narukvicu?
Bookmarks sajtovi