Da, staviću kožnu narukvicu. Verovatno neki Hirsch (upravo razgledam šta se nudi) ili se možda čak odlučim i za neku Kuki pošto vidim da ih svi hvale i onda eto razloga da se skokne do Beograda.
Da, staviću kožnu narukvicu. Verovatno neki Hirsch (upravo razgledam šta se nudi) ili se možda čak odlučim i za neku Kuki pošto vidim da ih svi hvale i onda eto razloga da se skokne do Beograda.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
neces valjda da dodjes...
next year at this time I'll be a millionaire
off topic
Aj šta si se uplašio odmah, pa neću ti ništa. Ponašaš se k'o neka beba zmaj.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ljudi,drago mi je da ste i vi otkrili cari i ljepotu Bell-Maticsa.
Tako jednostavan,funkcionalan i lijep sat.Da bi danas imao nesto slicno trebas biti bogatas jer nema vise takvih modela u modernoj proizvodnji.Ne isplati im se da ga rade vise a kad pogledas u kasne 60te i 70te Seiko je imao ogroman broj Bell modela i boja.
Definitivno jedan od skrivenih vintage gemova koji se jos mogu nabaviti bez objave bankrota.
Edit:dragon slazem se s tobom oko koze.SS Narukvice su jednostavno lose izrade (tada je presavijeni lim izgleda bio standard u ponudi lol).700x i meni izgleda bolje na koznom remenu.
Poslednja ispravka: jole777 (23.2.2011. u 21:14)
Ej zmajcek ne diraj ti mog Heuer.
definitivno i mene zahvatila bellmanija... novi clan: 4006-4010
imao sam srece da opet naletim na savrseno ocuvan primerak...
(ono zutozelenkasto s leve strane nije nikakvo ostecenje, nego odsjaj od zute kade moje cerkice, koji uopste nisam primetio dok sam slikao, a sad me uzasno mrzi da postavljam sve ponovo ... )
Odličan je. Čestitam.
Gdje ih nalazite u takvim stanjima?
Ti si kralj Simo,pa daj otkrij nam taj izvor
@Sima Japanac(prepoznaće se)
Čestitam druže.Stvarno je dobar
ZAJEDNO SMO SKUPA!
domo arigato, momci...
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi