ja sam cuo pricu da su i oni nesto petljali sa seikovim mehanizmom cak se prica i da su dobili neke nacrte od seika pa je izgledalo da su radili nesto.tag je obicna kopija.
ja sam cuo pricu da su i oni nesto petljali sa seikovim mehanizmom cak se prica i da su dobili neke nacrte od seika pa je izgledalo da su radili nesto.tag je obicna kopija.
^
^
^
naki' sat si izgubio ?
i ne bije se sa satom na ruci, kazes onima s kojima treba da se bijes, momci sacekajte momenat da skinem sat, a ako nece pricekaju, onda bezi, ipak sacuvati sat je prioritet a da se bijes, mosh i neki drugi dan, naravno bez sata na ruci ili poneses neki titanijumski sto moze otvara lobanje
Imam isti taj Seiko, zao mi je sto si izgubio svoj, dobar je satic
sat je predobar, kazem ti place mi se kad pomislim!
ali da sam imao vremena da razmisljam o skidanju sata ja se ne bih ni potuka (i da sam bio trezan), sve resavam pricom ali desilo se sta se desilo i jbg!
ali ako je nesto pozitivno sto sam izgubio njega je to sto sam sad porucio skx007
Za tuce su najbolji Spork ili BFK
@backarelli
Sve je ok - nema ljutnje!
Forum je pravljen za raspravu,ljudsku,bez teških riječi ako je moguće(ako nije,"crveni" se umiješaju) ! Post ti je bio "oštar" ali nisam odgovorio "otrovno" ,kako nekada znam,zato što nisam mislio da misliš bukvalno onako kako si napisao,tj.,kako post izgleda! Ja volim raspravu ali svađu organski ne podnosim! Stvarno mi je drago što nema "zle krvi" između nas!
Veliko je moje poštovanje za Seiko i ostale Japance(imam 2 Casia i Orienta trenutno) ali ima i švica šta da ponudi! Victorinox je brend poznat po čakijama ali pravi i dobre satove! Kod njih su preporučene maloprodajne cijene previsoke ali se bez problema mogu povoljno naći po netu!
Za TAG i 1887 odavno znam,kao i za Soprod A10 i Seiko 4L! Inače,što reče kolega,TAG je sredio 1887 ko bombonicu ali košta ko đavo!
Godišnji sa sinom od godine se ne može nazvati odmorom al preživjelo se!
Pozzz veliki!
Bookmarks sajtovi