Sumo je limitiran na 2000 komada i ovim modelom obelezavaju 50 godina proizvodnje ronilackih satova,cifer ima uticaj od 6105 a bazel ima uticaj od 6215.Meni licno super izgleda nadam se da cu moci da obezbedim jedan primerak.
Sumo je limitiran na 2000 komada i ovim modelom obelezavaju 50 godina proizvodnje ronilackih satova,cifer ima uticaj od 6105 a bazel ima uticaj od 6215.Meni licno super izgleda nadam se da cu moci da obezbedim jedan primerak.
Moraćemo i mi
next year at this time I'll be a millionaire
Limitirani MM300 (SBDX012)
Ajd,smiri se....već su imali zlatnog.
Problem je što je skuplji za trećinu,a ni safira nema!
Što ti je , bolan, pa ovo i jeste "remake" prvog ... ccc... sedi, 1 !!!
A što se safira tiče, ne bi mi nedostajao . Ovde se provlači samo ono tvoje čuveno " pa šta ćeš da radiš, ako ne daj Bože ispustiš sat, pa on stane ? Slati ga za Japan ?!? Redovan servis... ooopet Japan ?!? " ....taj deo zeza, pusti safir
....i šta je za mene par `iljada eur ? Ništa.... mogu da biram džep, left or right.... Bitno je da mi se svidža...
Poslednja ispravka: backarelli (24.10.2014. u 19:25)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Mada bi isto mogli staviti vise taj safir bar na tako skupljim modelima, jednostavno mi je to za ne vjerovati. Sta god oni pricali o hardlexu safir je safir
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Džaba- stisli gu**cu za sitne pare!
M asuper su, ali za moj ukus 6R24 ima prenatrpan brojcanik (ko da gledam u sovu). S te strane mi se puno vise svidja 6R27. Sada sto su oba mehanizma prva liga, jesu!
Ova zadnja tri nista posebno, mada verovatno cuka u njima 6R15.
Bookmarks sajtovi