PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ovom satu je odnos cena kvalitet savrsen što bi rekli best buy ( bar u toj klasi ), ali kao što reče dragon za naš standard....
btw slažem se za kožu , super izgleda , pretvara tool diver watch u pravi "satić" za odelce..
Joooj Milane ... Nije problem dati hiljade evra za Braju ili bilo koji drugi svajcarac sa doradjenom ETA 2824, a kad treba dati toliko za sat sa mehanizmom kakav je 8L35 - odjednom je problem .
Problem odrzavanja cene postoji kao i za svaki drugi sat tog cenovnog ranga - naprosto ce mu pasti cena nesto... Na zapadu - re-sale cena ovog sata se drzi prilicno visoko!
No time to lose
Poslednja ispravka: dragon (23.4.2011. u 15:24) Razlog: uklonjene neprikladne insinuacije
next year at this time I'll be a millionaire
Sat je 1. liga i po kvalitetu je ravan sa bilo kojim made in swiss ili germany modelom!
Ima još jedan sat sa ovim mehanizmom: SBDX011 Tuna Emperor.
Postoje 2 razloga koja me odbijaju od ovog sata:
1. Monoblok kućište(ne vidim razlog zbog čega se koristi)
2. Teško dostupni rezervni dijelovi za naše područje
U jbt lebac
Svaka cas dragon. Ja sam odusevljena ovim satom,tekstom i fotografijama...Bravo. Posto iz tvog potpisa vidim da si i ti ljubitelj ovog brenda kao i ja,zelim ti da ga u narednom periodu sa ponosom nosis...Poz
Bookmarks sajtovi