stargate je odlican sat kao i svaki seiko.7s36 naravno neverovatno precizan.mislim da je m-force ipak otisao za klasu gore.stargate je nekako nezniji imas utisak da ces ga lako ostetiti sto se i desava.sa m-force to nije slucaj robusniji je ima safirno staklo i power reserve funkciju koju nekako svi ovde zaboravljamo.stvarno nisam stigo da pratim tacnost ali ne primecujem odstupanja.ispraticu cim mi prodje guzva.narukvica je meni odlicna ne grebe se lako jedino kad kopcu lupkas prstom kao da ima neki luft.iznad stargate je sigurno al ja udavi u par reci.
Al da je krunica na 3....
Po meni je Stargate dignut u visine...
next year at this time I'll be a millionaire
@Bigmag Ja ranije nisam video tvoj post o tom sajtu, verovatno ne bih kupio od njega sat. Sta vise ja sam odusevljan sa saradnjom sa njim, u roku od 5 dana mi je stigao sat i bio je jako ljubazan covek sa kojim sam komunicira (mozda se ne radi o istom coveku ne znam, o istom sajtu da)... Uzeo sam orient mako, ima slika u mojoj galeriji.... Ja sam odusevljen sa tim satom, kasnjenja su bila veca u pocetku dok se nije stabilizovao mehanizam, i dok ga jednom nisam skroz ispraznio , i sada je kasnjenje zanemarljivo bar za mene 3-5 sec dnevno. Sto se tice obrade tog konkretnog sata isto nemam zamerke, sve u svemu sam prezadovljan. Vecina zna da sam kupio i Seika skoro, i kad bih uporedjivao izmedju ta 2 sata ne bih mogao da nadjem razliku, za moje standarde su uradjeni odlicno i jedan i drugi. Namerno ih uporedjujem posto su tu negde sa cenom.Eto na Seiku mi se vise svidja otvoreno kuciste, a na Orientu logo na krunici.
P.S Seiko mi je danas kasnio plus 2 sec.
P.S U svakom slucaju posle tvoje konstatacije Bigmag , necu kupovati sa tog sajta, ili sam ja imao srece ili si ti imao veliku nesrecu
Verovatno i jedno i drugo Drago mi je da je sa tvojim satom bar sve uredu, zato nisi ni osetio "profesionalizam" doticnog gospodina. Da mi je bar para za bacanje da odem da ga posetim...
Da ne idemo vise u off, mislim da svako treba uzeti sat koji mu se vise svidja, generalno to su dobri satovi, i tesko da se moze pogresiti.
Djordje,krunica na 4h je vrlo praktična stvar za sat promjera 44mm! Garantovano ti neće smetati pri savijanju šake na gore!
Bookmarks sajtovi