Kod:http://www.liveauctioneers.com/item/6856098Kod:http://www.chrono24.com/hr/heuer/1539264.htm
Kod:http://www.liveauctioneers.com/item/6856098Kod:http://www.chrono24.com/hr/heuer/1539264.htm
Posedujem isti sat i nedavnom sam ga popravio u jednom servisu u Zemunu.Sat nije imao krunu za navijanje i kapicu.Da ne sijaju novi delovi,nebi provalio da je ista menjano.Takodjer mi je uradio redovno servisiranje sata za 2000 dinara.Servis se nalazi iza bivse komande RV i PVO.Telefon je 011/2612002.Moj primerak je prilicno raubovan i izgreban jer ga otac bukvalno nije skidao sa ruke 30 godina.Takodjer su mi se odlepili neki brojevi sa podloge.Mehanizam je u odlicnom stanju i po recima sajdzije treba ga cistiti svakih 5 godina.Posto sam sentimentalno vezan za ovaj sat nema tih para za koje bi ga prodao.Jedino da mi je negde naci podlogu sa brojevima i spoljni pokretni prsten pa da ga sa uzivanjem nosim.Javi sta si uradio.Pozdrav!
Evo slike mog Heuer-a.
Prilog 851
Hvala mnogo za ovu informaciju. Kontaktiraću servis, ako je toliko onda je prilično povoljno.
Javljam šta sam uradio!
Pozdrav
ljudi, vidim da je ova tema odavno netaknuta ali ja sam je tek sada provalio! i to zato sto sam tek sada shvatio kakvu vrednost imam u dedinom ormaru!!! nisam ni sanjao da je ovaj sat tako vredan i cenjen! medjutim, imam jedan problem sa ovim satom. ispao mu je kljuc za navijanje tako da je trenutno neupotrebljiv.. sad me zanima kako da ga osposobim za rad i ponosno nosim gde god krenem! inace, iz nisa sam i ne verujem da ovde postoji ovlasceni servis ili ne ovlasceni koji to zna da radi i koji moze da mi nabavi original kljuc.. da li znate neki servis, bilo gde u srbiji, gde bih mogao da popravim sat?? pokusacu i sa onim u zemunu.. HVALA..... evo i slike..
Poslednja ispravka: marremarre (13.12.2010. u 22:56)
Ovo sam danas upravo kupio nisam izdrzao
Prilog 4051Prilog 4052Prilog 4053Prilog 4054
Na slikama ne izgleda bas sjajno zbog svetla, da se razumemo nije besprekoran sat ali se moze odraditi i odradice ga moj majstor kod njega je bio i na proveri. E sad, mehanizam je u dobrom stanju, sve radi kako treba i cist je i suv nista mu ne nedostaje i to mi je najvaznije. Krunica mu nedostaje kao sto vidite i za pocetak ce biti zamenska neka a trazicu originalnu polako nigde ne zurim Sat ce ostati u stanju kakvom je sto se tice cifera, kazaljki i korone, to zelim tako. Dobice poliranje kucista i stakla koje je by the way originalno i nije unisteno, ima tu i tamo po koju jacu ali se moze sve izvuci kako kaze prof.dr Simovic Naknadne fotke ce biti u kvalitetu koji se od mene i ocekuje, ovo je bilo na brzinu kod njega, ali cisto da ostane zabelezeno kakav je bio a da vidimo kakav ce biti Pa ajde, da cujem, ispljujte me, i mene i sat Pozz
Kako je pro***to prelep. Jedan od najlepših vojnih Heuer satova. Ostajem pri onome što sam napisao na samom početku teme
Koronu nemoj da diraš, a krunu kao što si i rekao, neka zamenska dok ne iskopamo originalnu. Gledaj da ostane što je više moguće u originalnom stanju.dragon kaže:
btw
Nekako sam znao da nećeš izdržati i da će se fotke još danas pojaviti na forumu!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Posle razgovora s tobom uzeo sam aparat i otisao opet kod njega i slikao pred musterijama drugim koje su me gledale i misle se vid ovog , sta njemu fali jadnom Ne, mislim da je ok satic, bice jos lepsi i jako lep dodatak kolekciji za te pare
Prilog 6037
Podseti me jedan moj drugar sa foruma da mi se priblizio 500post. Pa da ga obelezim malko. Pozz
Prilog 6194Prilog 6200Prilog 6198Prilog 6197Prilog 6201Prilog 6193Prilog 6199Prilog 6195Prilog 6196Prilog 6202Prilog 6203Prilog 6204
Danas sam se malo igrao sa satom od drugara koji je u lepom stanju
Poslednja ispravka: nikola0406 (15.3.2011. u 17:22)
Bookmarks sajtovi