Naleteo na jedan interesantan interaktivni demo jednog od novijih Tag Heuer satova, pa pošto znam da na forumu ima ljubitelja i poštovaoca Tag Heuer SLR serije, rekoh da podelim to sa vama...
TAG HEUER - SLR LAPTIMER
Naleteo na jedan interesantan interaktivni demo jednog od novijih Tag Heuer satova, pa pošto znam da na forumu ima ljubitelja i poštovaoca Tag Heuer SLR serije, rekoh da podelim to sa vama...
TAG HEUER - SLR LAPTIMER
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa bio je jedan slican tag kao ovaj...i verujte i dalje i obozavam i sanjam....
Da ja sam takodje jedan od clanova foruma ko ceni Tag-ove. I u poslednje vreme imaju odlicne modele. I kvalitet izrade je visi nego od satova u toj klasi. Bar sam ja imao takva iskustva.
Tu sam i ja, ovo je prelep satic i baš mi je krivo što ga nisam uzeo!
Uff... kakva piksla. Imao sam priliku da ga nedavno drzim u ruci.... Stvarno je uraden bez zamerke
Znam da ce mi neki od vas zameriti,al nesto mi novi Tag ovi nisu nesto. Ranije dok su bili Heuer imali su i Monzu i Monaco i Autavia...neke su i danas zadrzali,ali nesto mi ta njihova zavrsna obrada ne izgleda dobro za te pare. Probao sam skoro u Chronosu par modela i nesto nisam bio zadovoljan. A imao sam priliku da cackam i vintage Monaco i Autaviu,i bio sam odusevljen. Mozda je do mene,mozda suvise volem vintage.
Meni je tag heuer monaco jedan od satova koji cu uzeti sigurno,i stvarno je fenomenalan,ali novi tagovi su precenjeni u odnosu na ono sto se dobija za te pare.Cak mislim da u cenovnom rangu u kom je Tag heuer ima znacajno boljih firmi.Monca cal.36 sa el-primero mehanizmom u savrsenom stanju moze da se nadje za 1500 evra,a ona jede sve moderne tagove ispod 10000 evra za dorucak.Kakav sat,a sada naplacuju 3-4000 evra za celicni valjoux 7750 koji je za klasu losiji od IWC-ovog.Sta cini reklama.
Bas tako. Ja bas primecujem tu zavrsnu obradu,a vidim da dosta ljudi to ne konta uopste. A Tagovi,namerno kazem Tagovi a ne Heueri mi ne ukazuju na to da je obracena paznja na te detalje. Narukvica na novoj Carreri izgleda kao da je sa sata od par stotina eura a ne par hiljada. Opet samo moj utisak,ne znam nista o samom satu.
Nikle druze,u pravu si sta cini reklama!ima tu i dosta podcenjenih satova sa valjoux 7750 pa se o njima i nista ne polemise...
Ja Taga Heuer licno obozavam uglavnom clanovi imaju averziju prema ovom brendu ali...eto ja ga volim
Bookmarks sajtovi