Kao veliki fan TH brenda, moram da iznesem kritiku na račun ove gumene narukvice kod Ti modela... bar po ovom što vidim na slici. Ova narukvica je ranije bila na nekim modelima iz serije Formula 1 izrađena je od gume koja je previše meka i tanka - sat je bio na mojo ruci i meni deluje kao da narukvica može pukne, da je nešto proseče ako bih išao na zaron sa njom itd. Stara narukvica kao na modelu WAJ2110.FT6015je bila mnogo jača, robusna, deluje izdržljivo i imala je onu interesantnu kvadratnu šaru a dodatni + je i što je delovala skuplje od ove koju sad koriste na Ti modelu. Ideja sa konveksnom kupolom i datumom na 9 a krunicom na 3 sata je po meni bila dobra ideja, jer je sat bio drugačiji od konkurentnih ronilačkih satova, imao je "to" nešto. Ah da, kad smo kod novih Aquaracera, može li neko da mi potvrdi da li je trač ili istina da su u nov model CAP2110.BA083 stavili Sellita SW500 a ne valjoux 7750 mehanizam? Mislim oni, ga svakako krste kao "Calibre 16" ali bi bilo lepo da znamo šta je unutra. Hvala unapred.
Bookmarks sajtovi