Jedan kraći osvrt na novi Tag Heuer mehanizam, kalibar 1887...
LINK
Napomena: u pitanju je PDF dokument a txt je na engleskom!
Jedan kraći osvrt na novi Tag Heuer mehanizam, kalibar 1887...
LINK
Napomena: u pitanju je PDF dokument a txt je na engleskom!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Neće da se otvori,tj. stopira ga!!!
Meni radi kako treba, ali u svakom slucaju zakacio sam ga uz poruku za sve zainteresovane.
TagHeuerCalibre1887-BreitlingB01.pdf
Pozdrav.
E,sad je već druga priča!!! Dobar osvrt.....hvala!
Ne znam, meni link radi i skine kompletan fajl. Možda ovi na granici pokušali carinsku kontrolu da odrade pa stopirali sve.
Inače, kao što se može videti iz naslova fajla, pored Tag Heuer 1887 mehanizma prikazan je i prvi Breitling in-house B01 mehanizam, al to je trebalo da bude iznenađenje za sve one koji skinu fajl.
Par slika novog Tag Heuer 1887 mehanizma...
Pozdrav
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Mene samo zanima koji je to jedan dio koji im Seiko daje?!Ostale sami nabave i proizvedu.
Pa na to je bar jednostavno odgovoriti, mehanizam.
Hehe
Dobro su ovo Tagovci izveli,ustedili pare i dobili vrhunski krono.Ovako dotjeran i ureden mami na kupnju.Ali sto ces kad bi ja radije "neuglednog" Flightmastera.
Da, slažem se... zaista su odlično odradili posao. Obrađen i izdekorisan vrhunski "in-house" mehanizam sa swiss oznakom ponuđen tržištu gladnom mehaničkih swiss satova po relativno pristupačnoj ceni. Šteta je samo što i dalje pokušavaju da ga predstave kao potpuni in-house mehanizam (sa samo jednim delom koji vodi poreklo iz Seika ) kada to nije.
Mislim da ćemo celu istinu otkriti tek kada mehanizam postane malo zastupljeniji i dostupniji časovničarima entuzijastama koji će ga uporediti sa 6s37 do najsitnijeg detalja što će nadam se biti uskoro.
Misliš ovo...
u ovom...
Ja ću se za sada zadovoljiti lovom na UFO ili Pandu.
Nije mi bas jasno zasto im Seiko uopste dozvoljava, na kraju ispade da Tag samo ukrasava Seikove mehanizme. Ali zasto da ne, kada to rade i svi drugi renomirani svajcarski proizvodjaci sa ETA-nim mehanizmima.
Bookmarks sajtovi