dragon kaže:
Ne, nisam imao jedan Lange u ruci niti sam imao prilike da se poigram sa Glashutte Original satovima, barem ne sa ovim najnovijim modelima a i kako bih kada je nemoguće doći do tih satova! Da, sakupio sam informacije sa mnogobrojnih sajtova i onda sastavio članak pri čemu sam, koliko je god to moguće na osnovu specifikacija i slika, dao sud o satovima o kojima sam pisao. To nije tajna. Suština je da je akcenat stavljen na predstavljanje novina u časovničarskoj industriji a ne na objektivnoj recenziji zasnovanoj na ličnom iskustvu. Pitanje jedno... Zar zaista misliš da svi ti strani sajtovi i njihovi urednici pišu o satovima, pogotovo ovim najnovijim luksuznim modelima, na osnovu ličnog iskustva? Nemoj biti naivan. Rade po istom principu kao što se i ovde radi. Kada je reč o časovničarstvu, samo je mali broj eminentnih časopisa i portala kojima luksuzni proizvođači ustupe svoje satove na par dana ili par sati kako bi napisali recenziju ili članak o njihovom najnovijem proizvodu.
Ja ću rado napisati članak o bilo kojem VC-u, Piagetu, Credoru ili Langeu i napraviću profesionalne slike ukoliko mi obezbediš njihove satove. Jel može tako? Naravno da ne može a odgovor zbog čega je to tako znaš i sam. Lično bih se zadovoljio kada bih imao mogućnost da vam predstavim starije modele i kada bih imao mogućnost da to radim uz saradnju distributera. Nažalost, svest domaćih distributera o promociji proizvoda putem internet portala je još uvek na niskom nivou i daleko od onoga što bi mi želeli ali se pomaci vide i u tom pravcu pa se nadam da će uskoro i ovde osvanuti recenzije i članci koji će moći da se nađu samo na Svet Satova portalu.
Eto, grešiš po pitanju linkova koji su postavljeni u toj temi. Ne mogu da se složim sa tvrdnjom da na portalima kao što su europastar ili swisstime ne postoje članci o novim satovima.
Bookmarks sajtovi