Ovo je prilično iznenađenje!
Mehanizam je u modelu Pilot Extra Special 45mm.
Kao, godišnje mogu napraviti 50000 mehanizama i taj kapacitet će koristiti za El Primero u LVMH grupi i zbog toga ukidaju Elite mehanizam iz produkcije.
Ovo je prilično iznenađenje!
Mehanizam je u modelu Pilot Extra Special 45mm.
Kao, godišnje mogu napraviti 50000 mehanizama i taj kapacitet će koristiti za El Primero u LVMH grupi i zbog toga ukidaju Elite mehanizam iz produkcije.
Bezveze potez. Samo se spustaju u nizu klasu... Ali i onako ti koji im kupuju satove od 45+mm nemaju pojma koji se mehanizam nalazi unutra U zadnje vreme je Zenith stvarno zastranio, zive od jednog jedinog sata - El Primera.
Ja bi licno jedino takav Zenith. El Primero ili nista
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Ma tuga sta rade.doduse nije im prvi put i ranije su stavljali etu ali sad bas zalutase nacisto.
Sellita se kune u sw300, da je jednakog kvaliteta kao 2892
Šta'š,valjda znaju šta rade...s ekonomskog gledišta.
Većini kupaca je bitan naziv Brenda, šta je unutra manje više....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ovaj lvmh cedi profit iz ovih malih firmi kao kraljevic marko drenovinu...steta
Mislim da ni jedan brend nije prosao tako lose kao sto je Zenith prosao sa ulaskom u LVMH grupaciju!
Jednostavno vodjstvo grupacije je uspelo da degradira i istoriju, tradiciju, renome, kvalitet i sve ono sto je Zenith imao u predhodnom periodu! Da ne pricam dalje o promasenim modelima, citavim serijama i td. Takodje i losoj poslovnoj politici i politici cena. Sve mi lici, kao da su se neki igrali i eskperimentisali sa firmom. Sa druge strane, moram reci da sada trenutno imaju vrlo vrlo lepe modele. Bar meni se ovo sada sto rade dopada. Nikako mi se ne dopada Selita u Zenith-u pa makar bila i najbolji mehanizam na svetu! Na srecu imaju najbolji seriski chronograph (moje misljenje), pa im je buducnost ipak svetlija nego sto se trenutno cini. Steta je sto su celukupnu proizvodnju bazirali samo na jednom mehanizmu. A treba znati da je Zenith u svojoj istoriji razvio preko raznih 500 mehanizama! Inace trentna ukupna proizvodnja Zenith-a je ispod 40.000 komada. Tako da ja mislim da je glavni razlog za uvodjenje Selite nizi troskovi proizvodnje, a nije nemogucnost da se proizvede potrebna kolicina. Uostalom satovi sa Elite mehanizmima su i do sada imali manje ucesce od satova sa El Primerom.
Bookmarks sajtovi