Jeste za svaki dan ali ne kao sub koji je i dosta udobniji. Zenith je nesto posebno,stvarno strasan sat i pravo da ti kazem zao mi je da ga nosim svaki dan a sub je bas za to...
Jeste za svaki dan ali ne kao sub koji je i dosta udobniji. Zenith je nesto posebno,stvarno strasan sat i pravo da ti kazem zao mi je da ga nosim svaki dan a sub je bas za to...
Fortis je Fortis mozete d pricate sta god ocete al ajde idi sa tim tvojom Zenithom u svemir...pazi molim te
ups
pogressio sam temu....izvinjavam se medelatorima
Taj Zenith je bombonica! Sve cestitke na odlicnom izboru.
Hvala druze...
Zapanjio sam se juce,naime testirao sam odstupanja i izmerio da dve sekunde na 8 dana kasni... Egal sa sub-om Top gun oko 10 sekundi na 5 dana a UTC zuri oko 8 sec.
Pozdrav
ne znam kojim cudom tek danas vidim ovu temu, izvinjavam se sto kasnim, ali svakako pohvaljujem sat maksimalno. svaka cast, sada imas zaista lepu kolekciju, da sam tvojih godina posle suba bi verovatno kupio ovaj sat. jos jednom sve pohvale za sat, sjajan je
Hvala Milose,pozdrav!
Jedan kraći video opis zaista fenomenalnog Zenith El Primero Striking 10th sata.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Potpisujem svaku rec doticnog gospodina.
Ako malo razmislite za te pare necete naci bolji sat sa in-house (provereno-pouzdanim) mehanizmom,36000 bph i na sve to limitirana serija koju potpisuje Zenith.
lepsi je moj
next year at this time I'll be a millionaire
Ima nas još!
660/1969.... :-)....
Bookmarks sajtovi