Ko kupuje ovaj sat?? Hoću i ja da ga vidim uživo pošto je i meni, pored GO Senator Sixties Square hronografa, jedan od lepših koji su predstavljeni u poslednje vreme!
Ko kupuje ovaj sat?? Hoću i ja da ga vidim uživo pošto je i meni, pored GO Senator Sixties Square hronografa, jedan od lepših koji su predstavljeni u poslednje vreme!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
videces
A... onda mi je otprilike jasno ko bi mogao od ekipe da ga uzme.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Nisam bas siguran da znas ali ces da ga vidis i ako skines Seiko u sta cisto sumljam mozda ga i stavis na ruku
off topic
Imam dve ruke, Seiko ne skidam ni da mi IWC pokloniš. :p
U svakom slučaju, ko god da je u pitanju, ako se odluči na kupovinu, svaka čast... Sat je zaista odličan.
Bome ljudi netko uzima najboljeg Zenith-a!
Tko god ga uzme,nemojte da ne bude bar 10tak slika!Ako moze vise,jos bolje.
Sat je stvarno prelep, a samo da napomenem da je zvanična preporučena maloprodajna cena ovog modela 7800 EUR u verziji od čelika i 15,300 EUR u verziji od ružičastog zlata.
Ne znam da li ste videli El Primero Rattrapante, ali i on izgleda neverovatno dobro:
Pozdrav.
Evo još jedan video gde je prikazan ovaj sat mada je muzika s**nje tako da taj deo zanemarite
Ja sam bio ubeđen da je o ovom satu napisan kraći članak na forumu i svo vreme se čudim kako je vama promakao ovaj sat, kad ono... ni reč nije napisana, neopravdano smo ga zaobišli.
Ja sam ovaj probao..znam kazace te ruzan je....ali mislim ..ni ne znam sta da mislim odusevljen sam. ovo nikad ne bi menjao u zovotu
off topic
Nisam siguran za Classic, ali sva sreća pa je Defy Xtreme otišao u penziju i neće se više proizvoditi.
Bookmarks sajtovi