Pridružujem se čestitkam. Stvarno prelijep sat i zaslužuje da ga sačuvaš za nasljednike, jer njegova ljepota neće proći ni za 100 godine. Mene naročito kod Zenita impresionira mehanizam, jer bi ga stvarno volio čuti uživo.
Pridružujem se čestitkam. Stvarno prelijep sat i zaslužuje da ga sačuvaš za nasljednike, jer njegova ljepota neće proći ni za 100 godine. Mene naročito kod Zenita impresionira mehanizam, jer bi ga stvarno volio čuti uživo.
uh brate al je dobar.ovo je sat unucima da ostavis.od srca ti cestitam i zelim ti u sreci i zdravlju da ga nosis.
da ga u zdravlje nosis i top guna milanu da das da u zdravlje ga nosi ne u Leskovac nego u zdravlje kuci
Marko, čestitke!
Svaka čast na izboru...
Moram i ja da izrazim sumnju u to da neće biti noviteta u narednom periodu
U svakom slučaju ako pronađeš lijek koji sprečava neracionalnu kupovinu satova obavezno javi
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Svaka cast druze
Hvala svima jos jednom
Evo nekih malo boljih slika,bice ih jos verovatno pa uzivajte
Samo da napomenem da je lepsi i prirodi,stvarno savrsen sat...
Pozdrav!
Ostatak...
potrudicu se do nove godine da slikam jos i ubacim i ostale satove iz kolekcije...
Marko, perfektno!
Super slike.Ako bude sunca napravi koju i na suncu s prirodnom svjetloscu.
Bookmarks sajtovi