Ima par komada sto mi se svidjaju.
Ima par komada sto mi se svidjaju.
Meni se najviše dopada model sa slike na poziciji 11. Onaj sa oker brojčanikom. Baš mi izgleda elegantno i baš dobro.
Za ostale bih imala da kažem - ALI vidi ovo ili ono...
Sportski modeli nisu loši, za model sa komplikacijom nemam reči.
Da, i meni svi izgledaju prevelikog prečnika... a možda i maneken ima tanan zglob?!
Zenith je uvijek vazio za avangardu,kako u pogledu mahanike tako i u pogledu dizajna (koji mnogima - me included - opasno koketira sa kicom) pri cemu mislim da pocinju da zastranjuju.Borba na trzistu sve proizvodjace koji nisu dio swatch familije tjera na radikalne korake ali ovo je vec previse.Ovi 'pilotski' modeli,koji bi trebali da se nadovezuju na avijaticare I sv. rata (sic!) su vec gotovo pa uvredljivi i dizajnom podsjecaju na one Invictine ekskurzije u nazovi podmornicarske satove iz Russian diver linije.Sve mi to izgleda kao 'nemamo-bolju-ideju-pa-cemo-zalijepiti-zvjezdicu-na prvo-sto-nam-padne-na-pamet-i-prodace se-jer-je-zvjezdica-tu' logika.Mislim,o ukusima se ne raspravlja ali ako vec od svojih kupaca trazis 10.000 i vise eura za svoj proizvod i imas skoro 200 godina tradicije,tehnologije i renomea iza sebe tim kupcima treba da das nesto vanvremensko a ne nesto u trendu za ovu sezonu.Srecom,tu su bogati Rusi,ovo ce kod njih da se prodaje kao alva.
Bookmarks sajtovi