Ball Hydrocarbon Trieste LE

ivan_seawolf

New member
Pozdrav!

Inače moj Ball je broj 204/1000! Vrhunski je složen i završna obrada je perfektan. Za ovaj cjenovni razred je uz Doxu vjerovatno najbolji izbor! Chronograph se može aktivirati i pod vodom što uvelike olakšava sigurnosne zastanke na izronu! A sada malo slika...

Citizen Aqualand i Trieste
DSC01834.jpg

Podvodna fotografija na gumenom remenu
Hoppervure016.jpg

Hoppervure019.jpg

Hoppervure023.jpg

Hoppervure020.jpg

Pozadina

Hoppervure021.jpg

Hoppervure025.jpg

Ball koristi tricij kao izvor iluminacije za noćno gledanje

Hoppervure002.jpg

DSC01942.jpg

Aqualand i Trieste noćna snimka

Hoppervure005.jpg

Opet odlične fotke. Da budem iskren, jedva čekam da počne sezona pa da vidimo nove slike iz morskih dubina.
Jesi li možda bio u situaciji gde je preglednost u vodi bila izuzetno loša ili prilično niska? Kako su se pokazali Ball i Citizen što se tiče iluminacije i čitljivosti u takvim uslovima, ako si naravno nekad doživeo takvu situaciju?

Pozdrav

Opet odlične fotke. Da budem iskren, jedva čekam da počne sezona pa da vidimo nove slike iz morskih dubina.
Jesi li možda bio u situaciji gde je preglednost u vodi bila izuzetno loša ili prilično niska? Kako su se pokazali Ball i Citizen što se tiče iluminacije i čitljivosti u takvim uslovima, ako si naravno nekad doživeo takvu situaciju?

Pozdrav

Na noćnim uronima se najbolje vidi ko je pogodio sa iluminacijom a ko nije! Ball još nisam imao prilike nositi na noćni urona ali citizen jesam! Fora je u tome da na noćnom uronu obavezno moraš imati lampu pa nije problem čitati podatke sa sata! Kada posvijetliš sat pod vodom sa lampom Luminova upije svijetlost i sat svijetli kao na površini! Ronilački kompjuteri (ja imam Suunto) imaju ugrađeno svjetlo (kao recimo G Shock) tako da njih nije problem čitati!

Da li mozda ima novih slika sa ronjenja, mene bas zanima kako se Ball pokazao. Jel mozda imas nekih jos zapazanja? Pozddrav

Back