Bamford Watch Department - Rolex satovi

Shmizla

Administrator
Staff member
Kako na zanimljiv način Bamford Watch Department može da izmeni Rolex satove. Reklo bi se - Satovi za odrasle dečake. ;)

snoopy-rodnik-bamford-watch-department-rolex-datejust-2 (1).jpg

Bamford-Watch-Department-Submariner_BeetleBailey.jpg Bamford-Watch-Department-Pop-Yacht-Gold-Rolex.jpg

LINK

VIDEO: [h=1]WD x The Rodnik Band - Snoopy Datejust[/h]

Ne bih da ispadne da ne gotivim Snupija.... ali ovo gore izgleda kao kad bi na suvozacevo sjediste nekog uglancanog E-tip Jaguara nagurali dvije vrece cuvenog bijeljinskog kupusa.

Eto tako su jedno drugom legli...

Od kupusa se pravi bar dobra sarma :), a sa ovakvom modifikacijom se pravi loša šala koja se zove kič!

ps S obizirom da sam video svega nekoliko uspelih modifikacija originalnog dizajna, uvek sam se pitao: Da li proizvodjaci mogu da se zastite od ovakvih ludosti?

Last edited:
Hm,kako shvatiti ozbiljno čovjeka koji nosi ovako nešto!?

Sto bismo morali ozbiljno da shvatamo ljude? :D Evo, da li bi ozbiljno shvatio mene ili Bakija sve i da nosimo Patek Calatrava ili Vacheron Patrimony?!? :lol:

Cekaj, a sta da nose bogati tinejdzeri umesto svoca? Kic jeste, ali posto su crtani likovi u pitanju - moram da dam svoj glas ZA :) Jos ako mozes da biras sta ce nakace - suuper. :D Datejust izgleda lepse, manje natrpano nego Sub.

Mislim da razumem zelju za kojekakvim modifikacijama. Ipak su Rolex i slicno relativno masovna roba (govorimo o maltene milion primeraka godisnje) pa je klijentima potrebno da se malo razlikuju... Kao i modifikacije na luksuznim automobilima, i ovo sa satovima cesto ispadne kontraproduktivno...

Ja bi recimo Bakija shvatio ozbiljno ;), a tebe nisam jos licno upoznao (mada bi volio) a sto se satova ovako "sredjenih" tice.....jbg, nije mi to to....igrati se s necim sto nije tvoje delo ni rad, meni deluje malo posprdno pa cak i omalovazavajuce.
A najmanje zelim gledati i razmisljati koji im je smisao toga.

Strasno.

Mada ne bi me cudilo da ih vidim na onim americkim turistima u sarenim bermudama, havajskim kosuljama, 2 fotoaparata okacena oko glave, puse tompus, trce i urlaju po aerodromu. Jedno mi Snupi ide sa njima :).

Attachments

• US-Tourist.JPG
    US-Tourist.JPG
    31.5 KB · Views: 129
E HADzI neka si ti njima rekao sto ih pripada.....;), al' vidim da samo Bakija pises malim slovom....taj ti je posebno "drag"!

Back