Ne bih da ispadne da ne gotivim Snupija.... ali ovo gore izgleda kao kad bi na suvozacevo sjediste nekog uglancanog E-tip Jaguara nagurali dvije vrece cuvenog bijeljinskog kupusa.
Od kupusa se pravi bar dobra sarma , a sa ovakvom modifikacijom se pravi loša šala koja se zove kič!
ps S obizirom da sam video svega nekoliko uspelih modifikacija originalnog dizajna, uvek sam se pitao: Da li proizvodjaci mogu da se zastite od ovakvih ludosti?
Sto bismo morali ozbiljno da shvatamo ljude? Evo, da li bi ozbiljno shvatio mene ili Bakija sve i da nosimo Patek Calatrava ili Vacheron Patrimony?!? :lol:
Cekaj, a sta da nose bogati tinejdzeri umesto svoca? Kic jeste, ali posto su crtani likovi u pitanju - moram da dam svoj glas ZA Jos ako mozes da biras sta ce nakace - suuper. Datejust izgleda lepse, manje natrpano nego Sub.
Mislim da razumem zelju za kojekakvim modifikacijama. Ipak su Rolex i slicno relativno masovna roba (govorimo o maltene milion primeraka godisnje) pa je klijentima potrebno da se malo razlikuju... Kao i modifikacije na luksuznim automobilima, i ovo sa satovima cesto ispadne kontraproduktivno...
Ja bi recimo Bakija shvatio ozbiljno , a tebe nisam jos licno upoznao (mada bi volio) a sto se satova ovako "sredjenih" tice.....jbg, nije mi to to....igrati se s necim sto nije tvoje delo ni rad, meni deluje malo posprdno pa cak i omalovazavajuce.
A najmanje zelim gledati i razmisljati koji im je smisao toga.
Mada ne bi me cudilo da ih vidim na onim americkim turistima u sarenim bermudama, havajskim kosuljama, 2 fotoaparata okacena oko glave, puse tompus, trce i urlaju po aerodromu. Jedno mi Snupi ide sa njima .