bandido - moji satovi

BANDIDO

New member
Kao sto sam i obecao predstavicu vam svoju malu kolekciju satova,kad ja uzivam gledajuci vase satove red je i da vi pogledate moje.
IMG_0221.jpg
IMG_0222.jpg
IMG_0223.jpg
IMG_0224.jpg
IMG_0225.jpg
IMG_0226.jpg
IMG_0227.jpg

Re: bandido moji satovi

Cestitam! Zaista jako lepa kolekcija!

A sada bi mogao jedan po jedan ... iz svih uglova

Stvarno lepa kolekcija!
I meni je Tissot favorit među svim satovima u kolekciji.
Nego, ja ovo baš često pitam, koji je tvoj favotit?
Pozz!

Moj favorit je longines sat je automatic dok je breitling extra sat ali je ipak quartz kao i ostali.Poradicemo na kolekciji uskoro nadam se jer ipak mehanicki mehanizmi su ono sto me privlaci. Pozdrav iz zaledenog Sarajeva.

Bas htedoh da napisem kako mi je Braja favorit iskljucivo zbog toga sto je kvarc u pitanju.:) Sta ces, ukusi se razlikuju.
Kad budes imao vremena, postavi jos neku sliku braje.

Last edited:

Veoma lepa kolekcija :beer:

Jeste da se na ovakvim temama često istakne neki favorit, ali moram da priznam da mi je ovde teško da odaberem, jer su svi lepi. Imaš odličan ukus, a satovi su zaista prva liga.

Hvala lijepo na cestitkama .Vjerujem da cemo nastaviti i ubuduce u zestokom ritmu.Pozz

2014-01-20 19.24.32.jpg
2014-01-20 19.25.18.jpg
2014-01-20 19.25.56.jpg
2014-01-20 19.26.37.jpg
2014-01-20 19.26.57.jpg
Postavljene slike po dogovoru pozz.

Last edited by a moderator:

Neki ljudi, poput mene, dodju na forum kako bi nasli pomoc za svoj prvi sat. A neki ljudi, poput bandida, dodju na forum i iz cuga ostave ljude spustenih vilica.

Vrlo lepa kolekcija, favorit mi je JL F1 :D

Jos jednom - pozdrav BANDIDO. Izuzetno lepa kolekcija, nema sta! Meni je bas taj Longines najlepsi :adore:.

Jos jednom hvala vam svima na cestitkama,dobrodoslici,lijepim rijecima,ja to shvatam kao podrsku i ohrabrenje.Do sada nisam bio clan niti jednog foruma ovom sam pristupio bojazljivo,a vec sada se osjecam predivno jer imam osjecaj pripadnosti sto mi je nedostajalo i sto je u ovim vremenima priznacete tesko pronaci.Nadam se dugom i lijepom druzenju hvala na podrsci.Pozz

Back