banja New member Apr 6, 2013 #82 Pozdrav drustvo.. Nije me bilo jedno vreme pa je red da se malo javim i pohvalim novom prinovom... Presao sam malo u kvarcne vode...Rec je o Seiko Sportura SNAE65P1 sa 7T62 mehanizmom... Sta kazete, valja li bar malo?
Pozdrav drustvo.. Nije me bilo jedno vreme pa je red da se malo javim i pohvalim novom prinovom... Presao sam malo u kvarcne vode...Rec je o Seiko Sportura SNAE65P1 sa 7T62 mehanizmom... Sta kazete, valja li bar malo?
8 83stojan Active member Apr 6, 2013 #84 Kvalitetno,savrseno,lepa narukvica, sa Seikom stvarno nema greske :congrats:
RUS Moderator Apr 6, 2013 #85 Naravno da vredi, ne treba ni postavljati takvo pitanje. Kad budes imao vremena, napise neke utiske i tako to.
Naravno da vredi, ne treba ni postavljati takvo pitanje. Kad budes imao vremena, napise neke utiske i tako to.
23jewels Well-known member Apr 6, 2013 #86 Sat atraktivnog dizajna, sa odličnom završnom obradom, poznatog proizvodjača? Ma jok, ništa to ne valja
Sat atraktivnog dizajna, sa odličnom završnom obradom, poznatog proizvodjača? Ma jok, ništa to ne valja