Baselworld 2015 - novosti i noviteti sa sajma satova i nakita

Shmizla

Administrator
Staff member
I ove godine će biti održan još jedan show (sajam satova i nakita) u švajcarskom gradu Baselu. U 2015. godini brojimo 43. sajam po redu na kome će biti predstavljeno mnoštvo noviteta iz sveta satova.

baselworld-2015-satovi-3.jpg

Baselworld 2015

Period održavanja:
od 19. do 26. marta 2015. godine
Venue Exhibition Center Basel (Messe Basel)

Radno vreme:
Svakog dana od 09-18h, osim poslednjeg (završnog) dana od 09-16h

Ulaznice:
Cena ulaznice za jednu osobu za jedan dan 60,oo CHF
Cena ulaznice za svih osam dana 150,oo CHF

Organizator:
MCH Swiss Exhibition (Basel) Ltd.

Kontakt:
BASELWORLD Visitor Service
Tel: +41 58 206 25 25
Fax :+41 58 206 21 90
E-mail: visitor@baselworld.com

U ovoj temi ćemo putem kratkih informacija pratiti dešavanja sa Baselworlda. Ostanite uz nas i pratite sveže informacije koja nam dolaze iz Basel-a.

Baselworld

Omega Globemaster. Prvi Master Chronometre sa METAS sertifikatom.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Last edited:
Baš mi je lep Globemaster, a pogotovo rotor.

Kao što reče Shmizla, rose gold je sada baš popularan. I Rolex je predstavio Yacht-Master-a upravo u rose gold verziji, kombinujući tako zlatno kućište sa crnim ciferom, mat crnom koronom i novom (crnom) Oysterflex narukcom.

Rolex.jpg

Last edited:
Da li se zna da li su gumeni kaiš oni pravili ili neka druga firma za njih?

Last edited:
Ne znam stvarno, ali cinjenica je da je ovo prvi koji su oni potpisali.

Do sada su ljudi koji su hteli gumu uglavnom kupovali zamensku od firme RubberB.

PP pilot!? Koji će im to?
Malo sam progooglao i našao da su imali nekakav prototip pilota iz '36 i to je sve. Meni nema logike da oni sada prave takav model.

Po meni su ova dva PP modela odlična. Mnogo moderniji dizajn. Verujem da će lako pronaći put do dobrostojećih kupaca.

Mozda samo jedan detaljni plan da se prilagode tom trzistu, jbg.....veliki deo kolaca u toj industriji ide na pilote.....Sumnjam da je to zaokret u njihovoj poslovnoj politici, mozda samo malo pojacavanje ponude.....da budem iskren, slike sam okacio najvise zbog lepote mehanizma!

Back