Big One

Dzejson

New member
Pozdrav svima,

hocu da uzmem novi sat.Trenutno imam neki casio (ne znam tacno oznaku, a mrzi me da ga trazim na sense-u) i precnik mu je oko 40mm.Medjutim hocu da uzmem neki glomazniji i veci sat, a pod tim podrazumevam precnik oko 44mm i da je malo deblje kuciste, dakle ne da bude samo precnik veliki a kuciste tanko.Gledao sam u bpm i Beric i najslicniji tome je ova Festina BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F16565/4

Inace izdvojio bih do nekih 18000-20000 din i ne preko toga.Ima li jos koji slican ovoj Festini da pogledam?Uglavnom uzeo bih sa metalnom narukvicom, koznu, silikonsku i druge narukvice bih izostavio.

Pozdrav Dzejsone i dobrodosao na Forum! Ta Festina koju si naveo je sasvim solidan izbor a predlazem ti da pogledas i J.Springs satove - za male novce dobija se puno.

Npr. mozda ovako nesto...

bigimage.jpg

a imaju i lep izbor pristupacnih a kvalitetnih automatika. Pogledaj ponudu ovde: J.Springs Proizvodi - Poklon Dućan

Last edited:
Naci cemo ti vec nesto.
Samo nam reci da li zelis kvarc ili automatik?

Nije presudan kriterijum, ali recimo kvarc, mada ako mi se neki automatik bas svidi uzeo bih njega

@sima

Hvala pogledacu sada.Morao bih naci njih negde u NS da pogledam uzivo.I da hvala na dobrodoslici :)

Aha,ok.Sto se tice automatika sima ti je dao sjajan predlog.J.Springs je novi brend ali je u sastavu mocnog i velikog Seika,tako da nema bige oko kvaliteta i kontrole tih satova.Imaju fine kvarc i automatik modele a cena im je i vise nego pristojna!
Sto se tice automatika,dodao bih Seiko Monster,Seiko SKX007 i Orient Mako.Ova 3 automatika su legendarni satovi,inace.Izgooglaj ih i vidi da li ti se dopadaju.
Sto se tice kvarc modela,ovde Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - www.satovi-online.com imas sjajan,sjajan izbor.Baci posebno pogled na Casio Edifice seriju.

Monstera sam gledao i malo mi je cudan, valjda zbog malo debljeg metala oko cifera, a Orient nazalost nisam uspeo da nadjem u NS.Znam za sense sajt (spomenuo sam ga u prvom postu) samo problem je sto tamo uopste ne pisu dimenzije sata pa onda pored pretrage tu, moram da trazim i na guglu dimenzije, pa sam zato mislio da mi neko od clanova ko je video/ima/imao slican sat preporuci neki konkretan model.

Orient narucujes preko OrientUhren ili preko CreationWatches.
Aha,ok....Da budem iskren,ovaj sat mi se ovih dana cesto mota po mislima.44mm je.Eco-Drive kvarc mehanizam.Svakako moja najtoplija preporuka ide za ovog Citizen lepotana.Uzivo je jos lepsi.
Citizen AT0960-52A

Svaka cast.Svidja mi se ovaj Citizen.Probacu da ga nadjem i pogledam uzivo.Meni je jos lepsi u plavoj varijanti, mada crna bi mi bila najlepsa, ali nisam je nasao tamo.Ako znas jos neki model ti postavi.I da, fosil ne bih uzimao.

edit: crni je sa E oznakom na kraju, sad nadjoh na netu, doduse ne na sense

Last edited:
Moja preporuka je J.Springs, veliki izbor modela sto kvarc sto automatik.Moj model je BEB075 nosim ga mesec dana i veoma sam zadovoljan.Naci ces sigurno nesto i za sebe-:D

Citizen modele satova možeš pogledati i u radnjama Bomara u NS. Oni su ujedno i zvanični distributer Citizena za Srbiju.
Nisam sigurna da se J Springs može naći u NS. Ali, pogledaj ih na zvaničnom sajtu Poklon Dućana ili u našoj Berzi novih satova.
Cene uzmi u obzir sa rezervom jer su najverovatnije izmenjene zbog povišenog PDV-a.

P.S. Pridružujem se dobrodošlici! :)

Pozz!

Oho, dobio sam poprilican broj zanimljivih modela.Hvala Shmizla na dobrodoslici i hvala svima na odgovorima. :)

Nighthawka ima drug i stvarno je super, ali za moj ukus ima previse detalja.Takodje mi se ovaj seiko sto je postavljen jako svidja Seiko SNDC43P1

Oticicu bas do Bomara da pogledam te Citizen satove i jos par radnji da probam da nadjem par seiko modela pa sve to da vidim uzivo i na ruci.Vi ako imate jos predloga slobodno kacite posto cu verovatno sledece nedelje da kupim, za sada cu pogledati preporuke odavde.

Lepa je ta Festina koju si odabrao, i zavrsna obrada je vrlo pristojna, a unutra bi trebalo da je Citizenova Miyota M6P89, tako da u kvalitet ne treba sumnjati.

Back