BobanMax - moji satovi

BobanMax

New member
Pa, drugari, da podelim i ja slicice satova iz svoje skromne kolekcije.

Esprit Chronograph

DSCI0183 (Copy).jpgDSCI0186 (Copy).JPG

Moj prvi sat. Drag mi je, svasta smo preziveli zajedno.

Esprit ES100721003

DSCI0175 (Copy).JPGDSCI0176 (Copy).JPG

Najskoriji primerak. Volim kad kupujem novi sat da sa njime dobijen nesto sto do tada nisam imao, u ovom slucaju to je svakako silikonska narukvica i izgled sata potpuno drugaciji od ostalih iz kolekcije.

Hvala!

Nadam se i ja nekim prosirenjima, a u toku je i priprema kutije za satove...

S obzirom da dosta obracam paznju na detalje, morao sam sam da projektujem svoju kutiju, u fazi je izrade...

Last edited:
POZDRAV . . . . Lepi satovi nema sta . . . Samo napred pa da padne jos neki ozbiljan SWISS MADE i da zaokruzis uzivanje . . .

Bobane,lepe satiće imaš :yes4:

Hvala, izuzetan kompliment od respektovanog clana, zaista mi je drago da ti se svidjaju.

Obavezno da postavis slike kutije kad bude gotova:)

To se podrazumeva, samo nisam siguran da ce to biti uskoro.

Kao vodja celokupnog projekta zeleo sam potpunu kontrolu. Izabrao sam africku Jatobu kao drvo od koje ce se kutija praviti, ali to mi nije bilo dovoljno, zeleo sam da odem u Afriku i licno izaberem drvo koje ce se poseci. I drvosecu. I sekiru.

Salim se naravno, postavicu cim bude gotovo.

POZDRAV . . . . Lepi satovi nema sta . . . Samo napred pa da padne jos neki ozbiljan SWISS MADE i da zaokruzis uzivanje . . .

Pozdrav!
Eh, Swiss made. Do sada sam samo povremeni uzivalac Swiss made cokolada, ali ko zna. "Iz tvojih usta u Bozije usi!" :)

Hvala svima na pohvalama, nikako da nadjem vremena da je jos malo bolje slikam, detaljnije, i kad je otvorena i slicno, ali pokusacu sto pre...

Back