Bogdan - moji satovi

boske

New member
Da predstavim i moje satove.
Kolekcija, ako se to može tako nazvati je skromna, od čega je Fortis sat koji svakodnevno nosim i koristim. On je nekako i kompletan u smislu da je kupljen nov i da za njega imam sve od „dodatne“ opreme (i kožni kaiš, i metalnu narukvicu i silikonsku sa kopčom), a i dimenzije su po mom ukusu.

satovi01.jpg satovi02.jpg satovi03.jpg
satovi04.jpg satovi08.jpg satovi09.jpg
satovi10.jpg satovi06.jpg satovi11.jpg
satovi12.jpg satovi13.jpg satovi07.jpg

Marcello je fenomenalan sat, malo gabaritniji što se tiče dimenzija (47mm), ali uradjen po svim standardima, iluminacija na njemu je neverovatna, a rad besprekoran.
Cortebert i Omicron su u fenomenalnom stanju, ali služe više kao ukras, deo nekog nasledja i prošlih vremena, imaju vrednost samo za mene.
Sector je kod mog sina koji je inicijalno dat sa ciljem "razvijanja" odnosa prema satu i nošenju sata bez pretenzija, pa pošto se taj odnos lepo razvio u smislu da ga nigde nije ni oštetio ni izgrebao, Marcello mu se smeši kao sledeći.
Festinu niko ne koristi, stoji u kutiji, dobijena na poklon, loša narukvica koja "brije" a sat neopravdano težak po mom mišljenju.

Bogdane, odlicni satovi, a moram da kazem da mi se, pored Fortisa, veoma svidja Cortebert!
Fotografije su, takodje, fantasticne! :thumbup:

Hvala Simo, primetio sam da i ti puno pažnje posvećuješ kvalitetu fotografija satova koje si fotografisao i to ti jako dobro ide.Lepo je kad se spoji nekoliko hobija u smislenu celinu :-)

tnx, boske, potpuno si u pravu - onda to dobija neki drugi i dublji smisao, a i zadovoljstvo je mnogo vece. :yes4:
pretpostavljam da si vec video, ali da ipak dodam da imamo i foto-sekciju, pa te pozivam da das svoj prilog :): Fotografija

Boske, veliki pozdrav i od mene!

Kolekcija satova pa i nije tako mala. :thumbup: Pohvale za Cortebert i Omicron, jako mi se dopadaju. Takođe su i fotografije za pohvalu!

Uživaju u druženju sa ljubiteljima satova!
:ciao:

Lepi satovi.
I Festini ako promeniš narukvicu nekim kožnim ili nato kaišem dobićeš lep sat za posebne aktivnosti.

Bogdane, svaki Fortis je lep ali ovaj tvoj na tvojim fotografijama izgleda tako da pozelis da znas kakvog je ukusa ! Toliko je lep.

Pokušaću da budem aktivniji na foto podforumu, kad pomislim koliko sam ulagao u foto opremu, malo je satova koji bi bili nedostižni, ali bilo je i ovde nekih trenutaka koji sve opravdavaju.
Što se tiče Festine, probao sam i kožu i balističko platno, ali razmak između lugova je mali a sat je veliki i težak i stalno vlada disproporcija.Mislim da vlada neskrivena odbojnost prema njemu :).
Hvala na komentarima.

Boske, veliki pozdrav i od mene.........:thumbsup:......kolekcija je super,isto i kao i simi svidja mi se fortis i coterbert....nastavi da uvećavaš kolekciju...poz....

Evo i Fortisa sa originalnom metalnom narukvicom, najčešća kombinacija

satovi01.jpg satovi03.jpg

Attachments

• satovi02.jpg
    satovi02.jpg
    150.3 KB · Views: 92
Osim satova mene odusevljavaju tvoje fotke, sad osim sto jurim simu da stignem u fotkama moracu i tebe:lol:

Back