Bomar Outlet - Novootvorena radnja u Inđiji

Shmizla

Administrator
Staff member
Bomar Outlet.jpg

Kompanija Bomar je nedavno otvorila još jedan maloprodajni objekat. Reč je zapravo o prvom Bomar Outletu u Srbiji. U njemu možete pronaći ponudu modela satova i nakita na popustu od 30-70% koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Fashion Park Outlet Center je prvi shopping objekat ovakve vrste u Srbiji, u kojem su ponuđeni proizvodi svetski poznatih brendova i koji su na popustu od 30 do 70%. U Fashion Park Outlet Centru ćete uvek pronaći prvoklasne proizvode na popustu, kao i restorane, kafee i dečije igralište, koje će posetu Fashion parku učiniti još prijatnijom i zanimljivijom. Takođe, na raspolaganju je i besplatni parking sa 1.200 mesta.

Ukoliko ste zainteresovani za modele iz ponude kompanije Bomar, možda baš u ovom maloprodajnom objektu pronađete nešto za vas, a ujedno uštedite novac.

Bomar Outlet Inđija
Adresa: Fashion Park, Vojvode Putnika BB, 22320 Inđija, Srbija
Tel: +381 22 2100 118
Mob: +381 62 210949
Radno vreme: Svakog dana 10:00h - 21:00h

Ja još nisam, ali to je skoro otvoreno, 19. aprila, od prilike pre par dana...

Ali ako neko bude išao, bilo bi dobro da nam ostavi komentar, o samoj ponudi i ocelokupnom utisku, itd.

Pozz!

Saznala sam nešto više informacija oko ove radnje i popusta.

U ponudi su sunčane naočari, nakit i satovi. Pre svega najveći popusti su dati na naočari. To su sezonski proizvodi (leto - zima) pa je i logično. Od nakita je u ponudi Thomas Sabo i Swarovski. Od satova šaroliko, sa malo nižim popustima. U svakom slučaju su obuhvaćeni popusti od 30 do 70%.

Outlet Park se vidi sa autoputa, nalik je mnogim takvim objektima iz inostranstva. Ne izgleda mnogo velik, ali svakako izgleda kao da je u sred neke njive.

Ako neko bude u prilici, neka nam kaže utiske iz prve ruke. Mi nismo svraćali zbog aktuelnih barikada poljoprivrednika...

Pozz!

Evo danas sam bio tamo od satova ima nesto malo Citizena, dosta vise JACQUES LEMANS, GANT, S`Oliver,Police i ostalih modnih satova(nisam popamtio sva imena). Tu je popust 30%, kao i na vecinu drugih proizvoda, na popustu od 70% je samo par nekih naocara.Sve u svemu kao i ceo park poprilicno razocarenje, bar za sada.

Hvala puno na svežim informacijama. Koliko je veliki, meni sa autoputa ne izgleda baš nešto mnogo veliki?

A što se tiče ponude celog Outleta, nadam se da će to vremenom zaživeti, jer je u svakom slučaju dobro da se uštedi malo para ako je već moguće.

Pozdrav! :ciao:

Nema na čemu, utisak te ne vara. Upoređujući ga sa, u našim krajevima najpoznatijim, Parndorfom malecni je i veličine lokale su minijaturne, ajde ako onako odokativno nagađam kao jedan sprat Ušća.

Jaoj, šta reći, osim dobro je da i tako nešto imamo.

U Surčinu (čini mi se) ima isto jedan italijanski outlet. Ali jako je mali i loša ponuda. Takav sam utisak imala kada sam bila (još pre 2 god.) Ovo je ipak nekakva napredak. Očigledno idemo nabolje i nadamo se veeelikom kao što je Parndorfom pokraj Beča ili neki drugi u razvijenijim zemljama.

:dontknow:

Pozz!

He,he ja sam išao na otvaranje i od kuće do parkinga sam putovao oko 2 sata, :confused: to je nekih 2,5 do 3 km. I sve što sam video to je bio "Salaš 137" :beer: ps. ja sam iz Indjije...

Rekoh ni mrtav više ne idem tamo... :stupid:

Ali evo ovih dana ću skočiti do tamo i sledi izveštaj! :deal:

Back