Breitling Aerospace (chronometre aerospace)

stula_n

New member
Prvo da pozdravim sve clanove foruma!
Cijenim vaša mišljenja i komentare pa vam se zato i obracam ovako...

Dosao sam u priliku da dosta povoljno uzmem Aerospace pa se
dvoumim i ne mogu nikako da odlucim sta da radim!
Najveci razlog moje neodlucnosti je kvarcni (superquarc) mehanizam u njemu.
Inace mi se sat mnogo, mnogo dopada:)
Znam bukvalno sve o njemu, ali hocu da cujem i vas!
Kazite mi sta mislite, vrijedi li uopste razmišljati o ovakvom satu i generalno sta
mislite o njemu!?
Napišite iskreno:)
slika-13912-2011-03-1299949150-velika.jpgslika-13912-2011-03-1299904481-velika.jpgslika-13912-2011-03-1299922527-velika.jpgslika-13912-2011-03-1299909316-velika.jpg
Ovo su slike bas tog Breitling-a

Oko 1000 EVRA za nov sat bez kutije i papira!
Mnogo više me interesuju vaša mišljenja o satu uopšteno!?
Najviše zato što mi nije problem ta cijena za koju mislim
da je odlicna, nego me "brine" ta mašina unutra...
I vrijedi li bilo koji kvarcni sat toliko novca?
Bez obzira na brend, izradu i materijale...

Ako cena tebi nije prevelika kupi ga ali znaj da nije toliko povoljna, bez kutije i papira. Najviše što bih ja dao bez ikakve papirologije je 700-800€.

za mene ne
i to neeeee
sat zavisi od ukusa...ali cini mi se da je tanak,lagan..bolje je da si uzeo tissot onaj moj nego ovo..kritikujem te :)

Ako cena tebi nije prevelika kupi ga ali znaj da nije toliko povoljna, bez kutije i papira. Najviše što bih ja dao bez ikakve papirologije je 700-800€.

angel oboje znamo da za e pare znas koji sat moze da se uzme i sa papirima...
ajde kojih 700 eur

Da li bilo koji kvarcni sat vredi 1000e? Rekao bih ne, ja nikada ne bih dao toliko para za kvarc, bez obzira na brend, kvalitet itd.
O dizajnu i ukusima ne bih raspravljao, samo ću reći da taj Breitling totalno NIJE moj tip sata.
Bez uvrede, ali deluje mi toliko jeftino da ne mogu to da opišem.

Sat uzivo mnogo bolje izgleda!
I meni se stvarno dopada...
Kada sam ga stavio na ruku, zaboravio sam
i na kvarcni mehanizam i sve ostalo
moz-screenshot-3.png
:)
Ima li neko iskustva sa bar slicnom satom?

Ja imam iskustva sa sličnim satovima i preporučio bih i svakome. Nekada i svako ne može se uvek osloniti na automatike, naročito ne stariji ljudi ili ljudi koji su dosta u jednoj prostoriji, a tu su i mehanizmi koji će biti i jesu u samom vrhu Istorije časovničarstva.
U ovom satu je mehanizam Thermoline sa funkcijama kao što su Chronograph, Perpetual Calendar, GMT, Alarm, Backlight koji košta nekih $200, celokupno kućište sata kao i narukvica je od Titaniuma koje je dosta skuplje od običnog SS čelika, stavimo i ime brenda i eto cene od 1000€.
Ovo su neki moji razlozi, svačije mišljenje poštujem i cenim, a i zašto ne bi, ali samo znajte da jako dobro znam kuckanje i rad srca automatika, pa bi opet kupio dobar kvarcni sat!:happy:

ma to niko ne spori Angele kvalitet tog mehanizma...vec cena samog sata..ali sto uostalom da komentarisemo cenu ovde kadje pitanje bilo...

Ja da kupujem sat takvog tipa, "lomio" bi se izmedju B1 i X-33, a Aerospace bi mi bio tek na trecem mestu. Suvise mi je mali i tanak za takav model sata.

Back