Candino,citizen,pulsar,timex ili casio

Ako su samo ovi predlozi u pitanju, ja bi samo zaobišao Timex i ako možda i najlepše izgleda. Moj izbor od predloženih bi bio Citizen pa Candino....

PS. pretekoše me kolege...

Da i ja ponovim što i ostali =)
Preskoči timex i izaberi sat koji ti se najviše sviđa. Od ponuđenih bih i ja odabrao citizen :)

Ja glasam za Citizen ali moram reći da mi je i Casio jako zanimljiv. Mislim da za malo novca dobijaš pregršt funkcija. Jedino na Casiu narukvica je od presavijenog čeličnog lima a ne od punog čelika. Takođe iz nekog čarobnog razloga sve fotografije Casio satova su toliko očajne ( fotošopirane ) da im satovi izgledaju kao neke igračke, te stoga izguglaj neku bolju sliku. Evo ja sam našao ovu:

AMW704D-7A-x.jpg

ako misliš nabavljati navedene satove preko web-a za Pulsar potraži sliku sata sa strane jer bi te profil sata mogao iznenadit

hvala puno svima koji su mi pomogli svojim misljenjem. Koliko vidim ovde na forumu Swiss military hanowa nije nesto posebno cenjena, za razliku od satova Candino i Wenger (koji su otprilike u rangu sa Certinom)

-ne bih nikako poredio "hanowa" satove sa Wenger-om ili Candinom, pogotovu Certinom... ne kažem da su loši, samo je moje mišljenje, da ne vrede tih para (loš odnos cena-kvalitet) . Ja sam veliki ljubitelj Victorinox-a i Wenger-a , pa sam gledao i hanowa satove, te ti iz tih razloga i kažem. Ja, lično, pre bih uzeo u obzir Casio kao brend u razmatranje, nego hanowa-u ...

Takodje bih zaobišao satove na kojima piše samo "swiss army" a predstavljaju ih kao Wenger ili Victorinox... (npr.)

24128.jpg

Last edited:
Citezen ili Casio, između ova dva modela. Moj predlog! Pozdrav.

Volim Casio, nosio sam ga godinama i bio zadovoljan. Teško se odlučiti, ali ipak...za nijansu...dajem prednost Citizen-u. Možda zato što sam još kao momak balavio gledajući Promastere koji su mi bili nedostupni!

Evo ja glasam za Wenger.

On mi se više dopada, mada prečnik... mu je malo veći 45 mm. Sviša mi se i što ima koronu za razliku od Candina. I super mu stoji Swiss znak na "12 sati". Mali mi sa ovim satnim markerima podseća na Rolex ili Omegu...

Šta znam, odluka je svakako na tebi.

Pozz!

Shmizlo slazem se sa tobom, mada na zvanicmom sajtu za ovaj Wenger pise da je precnik 42mm(a i to je pitanje koliko je tacno). Po meni Candino izgleda elegantnije.

Back