Imaš slične u Sense shopu: databank / e-databank
Nisu isti, ali su novi i koštaju oko 5.000 dinara. Nude modele DBC-32-1A i 9A
Izvini za off,podsetio si me na moj pokojni satic,View attachment 13784
Do skoro je radio,tj radi jos uvek,ali su nespretnom intervencijom prilikom zamene kaisa,polomili nosace iglice na kucistu i sad mogu da se slikam
Mislim da sam ga nabavio negde 94',donet iz Hong Konga koliko se secamKakva je zabava samo bilo ''ometanje'' tudjih televizora i drugih aparata,a pri tom nisu imali pojma odakle to dolazi ^^
Domet kao i kod klasicnog daljinca,pruzao je neke zabavne trenutke.Skoro ga iskopam iz fioke posle 100 god i krenem da ga nosim,pa resim da mu stavim nov kais jer je stari napuko.Kad KRK!K!KRK!KRK! tudjom krivicom polomi se parce i ode Casio u zasluzenu invalidsku peMziju.

Kakva je zabava samo bilo ''ometanje'' tudjih televizora i drugih aparata,a pri tom nisu imali pojma odakle to dolazi ^^
Da probam da još malo pomognem - možda bi se isplatilo da povremeno odeš na Zeleni venac, ako si iz BG. Na tezgama sa satovima ponekad se mogu naći i takvi modeli casia. Nisam siguran za konkretni model, ali sam pre dva-tri meseca video sličan stari casio. Mislim da je cena bila 500 dinara.