CASIO: Edifice EFR-507D ili EFR-512D illi EF-558D?

Dobro dosao na forum.
Koji god da izaberes neces pogresiti.
Cela ta serija ima dosta dobar odons cena/kvalitet, tako da samo napred:)

Edit: Pretece me Vladan

Hvala na odgovorima!
Pretpostavio sam da sa EDIFICE serijom nema greske. Kad vec nemam para za Breitling da uzmem nesto sto podseca a nije replika nego dobar i kvalitetan sat.

Edifice serija,po mom misljenu,predstavlja pravo blago casovnicarske industrije i pravo su remek-delo pristupacnih kvarcnih satova za to sta sve daju za svoju cenu.
Slobodno uzmi onaj koji ti se najvise svidja.
Pozdrav i dobro dosao na nas forum.
Slobodan.

Edifice serija je odlicna i to ti mogu reci iz licnog iskustva sa jednim takvim modelom sa kojim sam i vise nego zadovoljan.

Ako smem da primetim, onako subjektivno mi se vizuelno najvise dopada model 507D i kada bih birao na izgled bih prvo uzeo njega. U stvari vizuelno jedno i mozes da napravis izbor posto sa tehnicke strane koji god da odaberes neces da pogresis...

Imam jednu trilemu :D, koji od ova tri sata uzeti? Ustvari da budem precizniji: da li su sva tri sata istog kvaliteta ili ipak postoji neka razlika u kvalitetu? Sva tri mi se svidjaju (ovaj kao Breitling mi mozda najvise i svidja) pa bih uzeo najbolji.

Edifice EFR-507D - 24.900 RSD
Casio EFR-507D-1A
View attachment 61603

EFR-512D - 17.500 RSD
http://www.satovi-online.com/catalog/efr512d1a-p-3464.html
View attachment 61604

EF-558D - 19.500 RSD
Casio EF-558D-2A
View attachment 61605

Slažem se da je prvi najlepši. Medjutim mnogo je to para. Taj isti može da se kupi za 13.100,00 din (sa dodatnim popustiom) na

Casio Edifice Mens Chronograph EFR-507D-1AV EFR-507D-1A

+ Srpski rulet 30% (može a ne mora)

U svakom slučaju mnogo jeftinije nego kod nas ;)

Ne znam gde da postavim temu pa reko da pitam ovde. Surfujem tako po netu i naidjem na kineski sajt za sve i svasta i izmedju ostalog prodaju satove. Malo bacim pogled i vidm ovaj isti sat koji sam pitao ali po ceni od 60 $ ili negd oko 50-ak EUR. Link u prilogu:
New EFR 507D 5AV EFR 507D EFR 507D Men's Sport Chronograph Wristwatch EFR 507D 5A-in Wristwatches from Watches on Aliexpress.com

E sad na sajtu takodje ima i drugih CASIO satova po cenama koje su nize kod nas, pa me zanima da li su u pitanju originali ili kopije?

Taj sajt je nesto slicno kao ebay, samo u kineskoj varijanti.

Znas kako se kaze "if something is too good to be true it probably isn't".
Previse je to dobra cena za taj sat, tako da...

Back