N nickname New member Sep 29, 2012 #21 Re: backarelli - nešto malo sačuvano Nemoj da se iznenadiš ako shvatiš da od svih satova najčešće dohvatiš G. I to za bilo koju priliku Čestitke na odličnoj kupovini!
Re: backarelli - nešto malo sačuvano Nemoj da se iznenadiš ako shvatiš da od svih satova najčešće dohvatiš G. I to za bilo koju priliku Čestitke na odličnoj kupovini!
Prolaznik New member Sep 29, 2012 #22 Re: backarelli - nešto malo sačuvano Djordje said: Tesko da ce doci dobrovoljno.Posalji ti njemu ekipu da mu obuku onu kosulju sto se zakopcava na ledja,pa ondak tablete.:lol: Click to expand... posalji mi njegovu adresu privatnom porukom, a ja cu poslat 2 ekipe, jednu da mu obuku kosulju, a drugu da mi donesu njegove satove, misim grota da chame sami kad on ode :lol:
Re: backarelli - nešto malo sačuvano Djordje said: Tesko da ce doci dobrovoljno.Posalji ti njemu ekipu da mu obuku onu kosulju sto se zakopcava na ledja,pa ondak tablete.:lol: Click to expand... posalji mi njegovu adresu privatnom porukom, a ja cu poslat 2 ekipe, jednu da mu obuku kosulju, a drugu da mi donesu njegove satove, misim grota da chame sami kad on ode :lol:
backarelli New member Sep 30, 2012 #23 Re: backarelli - nešto malo sačuvano Ej Prolaznik , ajd i ti s`ekipu doDŽi a satove ................. :laugh: :lol:
Re: backarelli - nešto malo sačuvano Ej Prolaznik , ajd i ti s`ekipu doDŽi a satove ................. :laugh: :lol: