Casio G-Shock sat - Mišljenje o GA110-1B ili neki drugi predlog

Meni se ne dopada GA110-1B jer mi brojčanik deluje prenatrpano, nepregledno i prilično ružnjikavo. Zaboravi na G sa kazaljkama i uzmi recimo DW-6600 ili DW-6900. :thumbup:

g-shock-dw6600.jpg

g-shock-dw6900.jpg

a ne znam meni se bas svidja to sto je sa skzaljkama.....
ne znam ne bi bas onaj klasican kao sto ti plavi mali debeli volis

Meni se dopadaju upravo sa kazaljkama :P
Milane,da li bi ga kupovao kod nas ili bi naručivao?

Aj da probam obrnutom psihologijom...

Mali zmaju, NEMOJ da kupiš dw-6600 ili dw-6900 model. Al nikako ni ne pomišljaj na njih jer su to jedni od najboljih g-shock satova. :lol:

A sta li ce ti G-Shock sa kazaljkama? :banghead:

Casio G-Shock sa kazaljkama je kao Porsche dizel - jednostavno nije to to...

EDIT - Ako me vec kopiras onda idi do kraja i uzmi jedan od 5600 modela.

EDIT 2 - Mozda ti se ovaj mudman svidi,imas ga i u crnoj boji sa crvenim tasterima.

965.jpg

Last edited:
meni nekako samo s kazaljkama ovo su kao roboti svi :) moj prvi sat casio pa sam mislio....VLADANE ovde...
ja bi najradje `protrek ali skupi su...ali mi je jako zao sto ne mogu taj casio da uzmem

Casio G-Shock sa kazaljkama je kao Porsche dizel - jednostavno nije to to... TO JE TOOOOOOOOOO porshe a malo trosi....nisam ja rasipnik kao ti

Sto te ne ubi Tuta Bugarin...
Imas gomilu satova sa kazaljkama,bas zbog toga valjda i uzimas G-Shock,da se razlikuje od ostalih,sat za razne aktivnosti i jedini pravi i autenticni Casio je onaj koji nema kazaljke,bar po meni...

Re: Casio G-Shock sat

Uopšte se ne slažem sa Markom.
G-shock (sa ili bez kazaljki) će svakako da se razlikuje od svih drugih satova.
To da je Casio sinonim za digitalni sat - možda je tako bilo '70-ih('80-ih),ali od tada je prošlo 30 i nešto godina.

Nisam hteo 100 puta da pisem G-Shock a inace G-Shock je sinonim za digitalni sat i misljenja sam da Milan uopste ne treba da razmatra kupovinu G-Shock-a sa kazaljkama uzimajuci u obzir koje satove sada trenutno poseduje.
Mada sa njim se nikad ne zna,sutra vec...

E,za G-Shock bi već mogao da se složim,ali verujem da će se i to promeniti kroz vreme.
Milane,kod nas nije neki preteran izbor G-Shock satova do 100 evra i lako ih je naći na netu.Ajde izaberi 2-3 koja ti se najviše dopadaju pa da vidimo.

hahahaha
aj djole kad ga isplatim a necu dogo nadam se moci ces samo da vidimo koji su im ostali...

Back