S Slobodan Milodanovic New member Dec 6, 2015 #1 Cenjeni prijate, Zanima me Vase misljenje koja od ova dva sata da uzmem? Hvala unapred na savetima...
Cenjeni prijate, Zanima me Vase misljenje koja od ova dva sata da uzmem? Hvala unapred na savetima...
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 6, 2015 #2 Nemam savet Pretpostavljam da si pojedinačne funkcije svakog sata izučio Samo na osnovu izgleda ja bih odabrao GWG-1000 [h=2][/h]
Nemam savet Pretpostavljam da si pojedinačne funkcije svakog sata izučio Samo na osnovu izgleda ja bih odabrao GWG-1000 [h=2][/h]
RUS Moderator Dec 6, 2015 #3 Da olaksamo ljudima, u pitanju su sledeci modeli Kao sto je kolega vec napisao, oba su podjednako dobra i kvalitetna, uzmi onaj koji ti se vise svidja.
Da olaksamo ljudima, u pitanju su sledeci modeli Kao sto je kolega vec napisao, oba su podjednako dobra i kvalitetna, uzmi onaj koji ti se vise svidja.
zarekg New member Dec 15, 2015 #15 U pravu si, moja greska u pisanju. Plavi mi je mnogo sareniji u odnosu na crni. Druge boje na crnom nisu toliko upecatljive kao na plavom.
U pravu si, moja greska u pisanju. Plavi mi je mnogo sareniji u odnosu na crni. Druge boje na crnom nisu toliko upecatljive kao na plavom.