Casio GX56 "King of G shock"

Sreten

New member
Stigao napokon, sad imam skromnu kolekciju od dva sata, ali su oba casio, i to je nesto. :)
Danas mi se na poslu pokazao dobro posle ultimativnog testa kojem sam ga izlozio. Bacio sam ga sa 20 metara visine na beton, tacnije simulirao sam pad sa najvise tacke aviona na kojoj radim, i ni tacku nema kao sto vidite. Desavalo mi se ranijih godina da mi pukne kopca ili narukvica, i posle nekoliko takvih slucajeva i unistenih satova, batalio sam nosenje sata na poslu, sve do sada.Oduvek mi je trebao ovako robustan sat za tu namenu, i sada uz moju lampu sa slike, bice moj nerazdvojni partner u radnim aktivnostima. :adore:

2013-07-02-0870[1].jpg2013-07-02-0873.jpg

Hteo sam da snimim, ali nisam imao vremena, sve se desilo spontano i brzo jer sam zurio da obavim posao a ujedno da testiram to sto sam hteo. Bice prilika da ponovim test, bar znam da ga sa lakocom izdrzava. :)

Seker neka e so zdravje da go nosis.
Mojot G-shock posle odprilika 15 godini maltretiranje i udiranje popusti DSC00423.jpgDSC00424.jpg

Dosta dugo je i trajao ako je redovno zlostavljan. Posto je moj novi sat kralj G shock satova, mislim da ce biti neunistiv. Za sada opcija koja me najvise odusevila je auto light. Mnogo znaci nocu, samo pogledam na sat i display zasija.

nek je sretno,imao sam gulfmana,sad je tu g 8900,gulfmana sam poklonio,nov,nova serija.šta da ti kažem...moram i ja kupiti jednog takvog.extra sat!!!!!!

Back