Citizen Men's JY8035-04E "Navihawk"

milance011

New member
Jedan prelep model slican Skyhawk modelima ja bih rekao njihov naslednik.Poseduje mnostvo funkcija. Naravno Eco Drive je Radio Controled i Atomsko vreme u 43 grada.Veoma kvalitetna narukvica od poliuretana koju je potrebno iseci da bi se skratila, metoda koju se koristi jos na par novijih citizenovih satova i koja je po meni odlicna ali dosta ljudi to navodi kao manu, stvar licnog ukusa izgleda. Po meni je lepse kad se isece taman kako treba i onda nije potrebno zakopcavati kais kao kod regularnih gumenih i koznih narukvica.Iluminacija mu je odlicna i u mraku svetli plavo sto izgleda prelepo.Vidim nema puno price o njemu kod nas nije zastupljen na nasem trzistu, pravljen je za americko trziste ali video sam ga i u engleskoj gde je mnogo skuplji. Kupi sam nekoliko modela za prijatelje po 400 $ dok sam u engleskoj video da mu je cena preko 440 funti. evo par slika.

Jeste lep sat, ali je stvarno pravo čudo šta su sve ugurali na cifer, kao da gledaš instrument tablu u kokpitu aviona. :yes4:
U svakom slučaju mislim da definitivno vredi tih para.

Drugari odlucio sam se za ovaj sat, mislim na JY8035-04E. Trebao bih da ga narucim veceras. Bas sam zagrizao za njega, da li je vredan para? Ako neko ima jos neki model na foru ovoga neka predlozi. Hvala!

jest malo davna tema , al samo da pridonesem slikom jednog ranijeg modela navihawka. ležo je na ruci ko saliven. jaako dobar sat. :thumbup:

Iako mi niko nije odgovorio sa pitanje uzeo sam ga svakako :D (JY8035-04E, skroz gore prvi sat zbog kog je tema otvorena. Prezadovoljan, nemam sta lose da kazem, osim los rad servisera kojima je narukvica nepoznata i koju mi nisu isekli strucno, ali se to manje vise ne vidi. Sekli su rucno skalpelom cini mi se, kaucuk je u pitanju i jako se tesko seklo, tako da mozete da zamislite oziljke po narukvici od testerisanja.

Sto se tice radio signala, zivim u Beogradu 4. sprat, mislim da je prozor na ugo-zapadu i nemam VELIKIH problema. Od 7 dana u nedelji signal ne uhvati mozda dve noci. Ako ste zainteresovani mogu da podelim slike sa vama. Pozdrav svima!

Napisah da je kaucuk ali nije, vec poliuretan.

Last edited by a moderator:
Nemanja,šta da ti kažem?
Ponekada tako promakne neko pitanje a niko ne reaguje u momentu a posle se zaboravi.
U svakom slučaju čestitam na izboru sata- možda i najlepši iz te serije :thumbup:

Back