Citizen Promaster sa ETA mehanizmom

raketa-paketa

New member
pozdrav kupio sam citizen promaster neispravan urar ga je popravia i ostao pri tom zacudjen vidjevsi da je stoj eta . koliko ja znam u njima su bili myota. zna li iko ista o tom podatku hvala

Pogledaj koji je mehanizam, njegov prečnik i prečnik kućišta sata, najverovatnije je bivši vlasnik ugradio Etin mehanizam.
Hteo sam i ja to par puta da uradim! :lol:

Časovničar tu sigurno greši... Ili da je eta u njemu ili da nikad nije otvaran pa naknadno ugrađivana... Fabrički tako nešto ne postoji... Evo ubih tražeći po netu i ništa... Mislim da je to samo po sebi malo apsurdno, kao kad bi ste našli Certinu sa Miyota mehanizmom...:D

Časovničar tu sigurno greši... Ili da je eta u njemu ili da nikad nije otvaran pa naknadno ugrađivana... Fabrički tako nešto ne postoji... Evo ubih tražeći po netu i ništa... Mislim da je to samo po sebi malo apsurdno, kao kad bi ste našli Certinu sa Miyota mehanizmom...:D

hehehehe :lol: stvarno si guglao, trežio si Etu u Citizenu?:proud:

Najozbiljnije i sve što izbacuje su samo poređenja razna Miyote i Ete...:D Pa pazi kolika bi to antireklama bila za Miyota mehanizme kad bi Citizen ubacio Eta mehanizam u svoj sat...:D

Najozbiljnije i sve što izbacuje su samo poređenja razna Miyote i Ete...:D Pa pazi kolika bi to antireklama bila za Miyota mehanizme kad bi Citizen ubacio Eta mehanizam u svoj sat...:D

Joooj barem si mi totalno ulepšao dan!:yes4:
Naravno najveća antireklama i ne samo to, Citizen je koliko se sećam najveći proizvođač mehanizama, to jest najzastupljeniji mehanizam u satovima drugih brendova.

i ne samo to, svasta sam pomislio! od toga da je citizen pukao, pa dotle da je swatch promenio odluku o distribuciji eta mehanizama.....:sheep:
sta ces, kad je doslo vreme da casovnicari ne raspoznaju etu od myiote.:stupid:

i ne samo to, svasta sam pomislio! od toga da je citizen pukao, pa dotle da je swatch promenio odluku o distribuciji eta mehanizama.....:sheep:
sta ces, kad je doslo vreme da casovnicari ne raspoznaju etu od myiote.:stupid:

Pre će ETA pući nego li Citizen! Za časovničare si u pravu, ima krševa pun ovdašnji grad, nekada se zezam s njima, odnesem im sat i slušam komentare, jooj šta ga sve tu ima! :lol:

Back