Citizen

Tomo znaš onu narodnu ako neznaš šta je dobro uzmi ono što je skupo.... Preneseno na tvoj slučaj AT 9030-55E je duplo skuplji veći lepši i ako ti novac nije bitan nema dileme .... E sad ako su parice problem duplo bolji pa da budem iskren baš i nije u svakom slučaju kolega dr duka u jednom od predhofnih postova reče da biraš TI stoga izaberi i budi ponosan na svoj izbor

Ni sa jednim, ni sa drugim nećeš da pogrešiš. Jeste da je ovaj 9030 lepši, bolji, ima radio-kontrolisano vreme, a sa plavim ciferom je još lepši... Ako imaš para onda model No. 2.

Bravo kolega :congrats: ...nimalo nisam sumnjao u tvoj izbor..... u zdravlju ga nosio.... A čim se slegnu prvi utisci "šerni" neku sličku i podeli svoju radost sa nama, dobrih opisa (a znam da će tvoj biti) nikad dosta.

Sat koji ti je kolega eee preporucio nije chrono dok ova 2 tvoja jesu.

Uglavnom, odaberi onaj koji ti se najvise svidja, ni s jednim neces pogrjesiti.

Samo pripazi na velicinu, sva 3 sata su malo veca pa najbolje probaj kako ti stoje na ruci.

I na kraju, da jos malo zakompliciram, ja bih uzeo ovaj RC

https://bomar.rs/citizen-elegant-cb0220-85e

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Evo sa sajta

"Promaster is our collection of professional-grade sports watches with an appeal for the everyday adventurer. Looking to the past, we reflect on our rich history of timekeeping innovation; Promaster has always been inspired by great adventures, with the highest levels of functionality and endurance for each category in Air, Land, and Sea. As time moves forward, CITIZEN continues its tradition of bold innovation in technology and style."

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Upravo sam kupio ovog lepotana
a3c1f048d748e010a3ea89e81b76437b.jpg

Послато са SM-G780G помоћу Тапатока

Back