krstin New member Sep 11, 2012 #1 Red bi bio da posvetimo temu video klipovima o Credor satovima, koji predstavljaju pravo tehničko savršenstvo. Kako izgleda proces proizvodnje Credor Spring Drive Minute Repeater - sa cenom od oko 350.000 eura I isti model uzivo, na Baselworldu
Red bi bio da posvetimo temu video klipovima o Credor satovima, koji predstavljaju pravo tehničko savršenstvo. Kako izgleda proces proizvodnje Credor Spring Drive Minute Repeater - sa cenom od oko 350.000 eura I isti model uzivo, na Baselworldu
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Sep 12, 2012 #2 Hvala za temu krstin. :thank_you2: Credor satovi, jedan od najboljih proizvoda koji Japan može da ponudi...
Hvala za temu krstin. :thank_you2: Credor satovi, jedan od najboljih proizvoda koji Japan može da ponudi...
Prolaznik New member Sep 12, 2012 #3 kako glatko ide sekundara dok meni na seiku ko da pomalo zastajkuje
HADzI DALIBOR New member Dec 23, 2012 #6 Prolaznik said: kako glatko ide sekundara dok meni na seiku ko da pomalo zastajkuje Click to expand... Pa ako je automatik mora da zastaje! Ovo je spring drive - nema prekida u kretanju.
Prolaznik said: kako glatko ide sekundara dok meni na seiku ko da pomalo zastajkuje Click to expand... Pa ako je automatik mora da zastaje! Ovo je spring drive - nema prekida u kretanju.