Da li biste vratili neki sat u proizvodnju?

krstin

New member
Sigurno ima satova koji se vise ne proizvode, a za koje bi voleli da se jos proizvode. Hajde da vidimo koji su to satovi za vas. Meni prvo na pamet pada Omega Seamaster quartz.

omega_seamaster_300M.jpg

Ja bih vratio sve Seiko mehanicke stopere (da ne trazim slike sad), neke od mehanickih Citizena, Citizen i Seiko digitalne satove, poneki G-Shock, Casio ronilacke satove a od svezijih primera Nighthawk (ako je prestao da se proizvodi), Seiko Samurai...

Čuveni "papagaj" model Speedmastera......:drool:

Omega-DayDate31_zps88c93c3f.jpg

odlicna tema, krle! :)

kao i tiha, i ja bih voleo da vidim neke od seikovih stopera, narocito rogonju, a i bellmatici bi dobro dosli.
i vecina heuerovih satica... skoro svi, kad bolje razmislim. :D

i da, voleo bih da mogu da vaskrsnem i omegu geneve dynamic, taj sat mi se mnogo svidja.

543447232_o.jpg

Aquastar,Aquadive,Darwil,Glycine,Guinand,Lemania, Mortima,Omikron,LIP,Sicura,Wakmann,Yema................

Prosto, izdvojis 990eura kupis ga i sa ZADOVOLjSTVOM nosis i uzivas (toliko se prodaje) . . . Da stvar bude jos zanimljiviju, unutra se nalazi masina doradjena od strane Cortebert-a (valjoux 7750) koji su oni zbog dorade nazvali Cortebert cal. 77500, koja je dorada u pitanju neznam, ali znam da izgleda PREDOBRO . . .

Pre svega sto se mene tice,vratio bih Seiko Spork i vrhunske kvarc modele Omege.
Nikad necu skontati zasto je Omega tu odluku donela,ali nbt.
A i Darvil,koji uz Tissot,predstavlja deo zivota mog oca.
Pozdrav i uzivajte u divnom danu.

Prosto, izdvojis 990eura kupis ga i sa ZADOVOLjSTVOM nosis i uzivas (toliko se prodaje) . . . Da stvar bude jos zanimljiviju, unutra se nalazi masina doradjena od strane Cortebert-a (valjoux 7750) koji su oni zbog dorade nazvali Cortebert cal. 77500, koja je dorada u pitanju neznam, ali znam da izgleda PREDOBRO . . .

Dobro je, mnogo skup nije, ali nigde na netu nisam uspeo da nađem sliku istog takvog :blushing:

Interesantna tema: Da se ja pitam, izdao bih naredjenje prizvodjacima da se odmah vrate u proizvodnju svi satovi koji su se proizvodili 60-tih i 70-tih!

Last edited:
Ovaj što mi je u avataru,po meni najlepši diver koji je Omega izdala,sa čuvenim cal.1120.....:drool:

DSC_0747.jpg

Back