Da li ovaj Fortis sat vredi 78.000,00 RSD?

Vrlo je nezahvalno odgovoriti na pitanje da li neki sat vredi xyz para. Da bih izbegao razne teorije, reci cu ti ovako: Cini se da se ovaj sat prodaje za slicne iznose i na drugim trzistima. Moj savet je da sacekas da ti neko od clanova javi (na PP) da li kako mozes ostvariti neku vrstu popusta (a nista te ne kosta i da sam pitas u prodavnici). Licno mislim da je u pitanju vrlo lep sat i solidna marka, ali da je ovo otprilike maksimum koliko bih bio spreman da izdvojim za sat sa relativno "obicnim" ETA 2836-2 Elabore mehanizmom.

Fortis je odlicna marka a u slicnom ili nizem cenovnom rangu mozes naci i slicne satove odlicnih proizvodjaca kao sto su Laco, Stowa, Archimede, Steinhart, Aristo ali oni najcesce nisu dostupni u prodavnicama i moraju se porucivati netom bez mogucnosti probanja sata. Sa te strane je Fortis u prilicnoj prednosti ;).

Ovo je cena sa uračunatih 10% popusta u BPM, a rekoše mi da postoji i varijanta za tu cenu na rate... Ne bih nikada naručivao preko neta sat koji nisam imao prilike da vidim, probam, a inače STOWA mi se super sviđa, ali ih nema kod nas... isto važi i za ARISTO...

BTW kolika im je rezerva snage? 36, 48... nema indikaciju za rezervu snage.

Pa eto, pošto nema linka ili slike modela, ovako na slepo, po meni vredi!

Pozdrav

Ovaj:
Fortis B42 Fleiger Auto DayDate.jpg

Srebrni cifer, svetlo braon - narandzasti kozni kais.

Zašto ne pogledaš Hamilton satove jer je malo glupo da ti ponudim nešto malo skuplje iz Fortis serije satova, naravno MARINEMASTER!
Najiskrenije, Fortis satovi imaju u nekim modelima kućišta koja se lako grebu, (bdw imao sam par primera i samo iskreno pišem i savetujem), uvek gledaj na satovima brušeni čelik jer je lak za održavanje!
Hamiltone imaš u N.Sadu i Nišu, pogledaj njihov sajt, javi im se i neka ti kažu koji su modeli u opticaju za taj iznos novca ili prekoputa Fortisove radnje Luis Erard satove u Beogradu!

Da mene neko pita da li je puno za Fortisa dati 800€, rekao bih ne! Jer ovaj grad tako malo pruža da je prosto Fortis svakako jedan od najboljih ponuda.:happy:

Detaljno sam studirao fortisa u bpm radnji u Nusicevoj, u levoj ruci fortis u desnoj jedan drugi sat, i moram direktno da kazem da pre nego sto bih posegao da izvadim osam glava za taj sat, proucio bih aviator u brusenoj celik varijatni i safirnom staklu za upola manje love. Rec je o nekom fortisu pilotska verzija, vrlo lici na aviator.

ps
Spejsmatić :no:

Moje misljenje je da je to odlicna kupovina! Ako pricamo o kupovini kod nas u prodavnici a ne narucivanje putem net-a, ja mislim da je to jedna od najboljih kupovina.

Detaljno sam studirao fortisa u bpm radnji u Nusicevoj, u levoj ruci fortis u desnoj jedan drugi sat, i moram direktno da kazem da pre nego sto bih posegao da izvadim osam glava za taj sat, proucio bih aviator u brusenoj celik varijatni i safirnom staklu za upola manje love. Rec je o nekom fortisu pilotska verzija, vrlo lici na aviator.

ps
Spejsmatić :no:

Da li si mislio na ovaj FLIEGER 620.10.41M on postoji i sa kućištem većeg prečnika 595.11.41 ili ovaj 595.22.41L? Ili se radi o satu nekog drugog, malo si konfuzno napisao pa nisam baš najbolje razumeo...:D?

Back