Da se pozalim malo...

Jovan HN II

New member
Danas sam bio poslom u PG.
Djavo mi, nakon popodnevne kafe, nije dao mira i uprkos zidu kise posao sam malo da pronjuskam sta ima po radnjama. Pitate se kojim radnjama? Heh...

Uglavnom, opet sam ga vidio i opet sam ga stavio na ruku i sad mi je opet veoma-veoma lose...

DSCF0025_edited-1-4.jpgDSCF0028_edited-1-3.jpg

:cray::cray::cray:

Prosto ne mogu da opisem kako ovaj sat djeluje na mene... i da li mi se vise dopada sa cifer ili mehanizam ili kopca ili kazaljke ili zavrsna obrada ili...
Tesko mi je... mnogo mi je tesko... 2,5k - 10% mi je tesko...

Aaaaaa.....!!! Zasto imam savjest!?

:banghead:

Evo da dopunimo jos jednom slikom mehanizma
DSCF0019_edited-1-3.jpg
Slika je sa interneta(nazalost)
Ako imas mogucnosti uzimaj i ne pitaj:)

Koliko je velika radost i sreća, kada se dodje do nekog dugo-željenog sata, toliko je velika i patnja dok se ne dodje do istog. Meni se ne retko dešava, da se razbolim i ne mogu noću da zaspim ... e onda u tim trenucima (u oba slučaja) nastupa forum i moji drugari sa istog ! Da pojačaju sreću, radost, a ublaže patnju. Da, sjajno.

cvil-cvil!!! :cray:

mnogo je, majku mu...

...ja se samo bojim, da ne prodam polu-oboleli bubreg, jer se tim patnjama i mojim željama jako teško odupirem.

Znam da zamene nema, ali čisto malo da se odagna tuga, evo jedne lepe utešno-jeftinije (modela)fotke, sa sopstvenim karakterom :) =>

9a2xd3.jpg

@backa: i ovaj je lijep jako, posebno uzivo, mada je malo prevse fuzija klasicnog i modernog dizajna, nekako mi na pola puta...

@jasmin: znam, juce smo to komentarisali na drugoj temi... mada, mene ovj sat muci vec godinama sto se toga tice. Mogao bih ali imam savjest i svijest koliko je to novca danas. Bio bi to drugi po visini iznosa trosak na sat ikada a i prethodni me pekao opako... ne znam, nista ne znam, trudim se da ne rzmisljam.

Jao kakve čuke,oće čuka da mi stane;)Ne tuguj Jovane iz najlepšeg grada na svetu u kojem bih voleo živeti i koji rado posećujem za vreme god.odmora,Herceg Novi je moj drugi zavicaj i poseban grad,ali ovaj LONGINES je stvarno:thumbsup:,u potpunosti te razumem i saosecam,ali takav je zivot,pozz!

Da, koliko se sećam nije radio moonphase, navodno je popravka oko 300e....čini mi se da je cena bila povoljna.

Back