Da se pozalim malo...

Jovan HN II

New member
Reaction score
8
Danas sam bio poslom u PG.
Djavo mi, nakon popodnevne kafe, nije dao mira i uprkos zidu kise posao sam malo da pronjuskam sta ima po radnjama. Pitate se kojim radnjama? Heh...

Uglavnom, opet sam ga vidio i opet sam ga stavio na ruku i sad mi je opet veoma-veoma lose...

DSCF0025_edited-1-4.jpgDSCF0028_edited-1-3.jpg

:cray::cray::cray:

Prosto ne mogu da opisem kako ovaj sat djeluje na mene... i da li mi se vise dopada sa cifer ili mehanizam ili kopca ili kazaljke ili zavrsna obrada ili...
Tesko mi je... mnogo mi je tesko... 2,5k - 10% mi je tesko...

Aaaaaa.....!!! Zasto imam savjest!?

:banghead:

Evo da dopunimo jos jednom slikom mehanizma
DSCF0019_edited-1-3.jpg
Slika je sa interneta(nazalost)
Ako imas mogucnosti uzimaj i ne pitaj:)

Koliko je velika radost i sreća, kada se dodje do nekog dugo-željenog sata, toliko je velika i patnja dok se ne dodje do istog. Meni se ne retko dešava, da se razbolim i ne mogu noću da zaspim ... e onda u tim trenucima (u oba slučaja) nastupa forum i moji drugari sa istog ! Da pojačaju sreću, radost, a ublaže patnju. Da, sjajno.

cvil-cvil!!! :cray:

mnogo je, majku mu...

...ja se samo bojim, da ne prodam polu-oboleli bubreg, jer se tim patnjama i mojim željama jako teško odupirem.

Znam da zamene nema, ali čisto malo da se odagna tuga, evo jedne lepe utešno-jeftinije (modela)fotke, sa sopstvenim karakterom :) =>

9a2xd3.jpg

Sad je (ako mozes) vreme za kupovati Longines, uskoro ce skociti cijene..

@backa: i ovaj je lijep jako, posebno uzivo, mada je malo prevse fuzija klasicnog i modernog dizajna, nekako mi na pola puta...

@jasmin: znam, juce smo to komentarisali na drugoj temi... mada, mene ovj sat muci vec godinama sto se toga tice. Mogao bih ali imam savjest i svijest koliko je to novca danas. Bio bi to drugi po visini iznosa trosak na sat ikada a i prethodni me pekao opako... ne znam, nista ne znam, trudim se da ne rzmisljam.

Sad je (ako mozes) vreme za kupovati Longines, uskoro ce skociti cijene..

Jao, jao, jao, jaaaooo.....

Lep onaj Seiko....prilicno ukusna fuzija modernog i klasicnog....

Jao kakve čuke,oće čuka da mi stane;)Ne tuguj Jovane iz najlepšeg grada na svetu u kojem bih voleo živeti i koji rado posećujem za vreme god.odmora,Herceg Novi je moj drugi zavicaj i poseban grad,ali ovaj LONGINES je stvarno:thumbsup:,u potpunosti te razumem i saosecam,ali takav je zivot,pozz!

Zar nije Larosa prodavao takvoga? Mozda da pitas njegovog kupca da li bi ga prodao tebi?

Da, koliko se sećam nije radio moonphase, navodno je popravka oko 300e....čini mi se da je cena bila povoljna.

Koje su dimenzije Longines-a? Zaista prelep sat!

Back