Darwil Lord 71 sat - molim za informacije i procenu

beban

New member
Da li neko moze da mi da informaciju o satu Darwil , automatik , lord 71 .25 rubina, 10 mikronska pozlata.Da li vredi nesto ili je bezvezna kopija?
Unapred Hvala.

Re:Pitanje Darwil lodr 71

Aleksandre, ne verujem da je kopija jer se tada nisu ni pravile kopije :)
Darwil je nekada bio poznat svajcarski proizvodjac satova, ali ih je ako se ne varam kupila Omega 70-ih godina i od tada prestaju da postoje.
Sat vredi onoliko koliko je neko spreman da ponudi za njega, a to uglavnom zavisi od bezbroj parametara od kojih su neki: ocuvanost sata, cenjenost brenda, unikatnost, mehanizam...

Sat mozes ponuditi na nekoj online aukciji ali preporucujem da ga sacuvas je je njegova najveca vrednost najverovatnije ona sentimentalna...

Pozdrav,
V.S.

Re:Pitanje Darwil lodr 71

bok
Najveću vrednost taj sat može postići na američkom tržištu jer je tamošni trend kupovanja za njih 'egzoričnih' brendova u porastu,premda su i to simbolične cifre.Moj savjet je ako si istinski ljubitelj satova da ga popraviš jer će te njegovo kucanje više veseliti nego novci (za dve runde u birtiji) koliko možeš eventualno dobiti za njega.
P.S. savjet za one koji misle zaraditi novce na polovnim satovima je pogađanje budućih žela tržišta satova;)

re: Darwil Lord 71 - molim za informacije i procenu

Koliko sam uspeo da nadjem na netu a to je jako tesko bilo .Darwil jos uvek postoji u svajcarskoj (italijanski deo ) ali je od ove godine u stecaju tj likvidaciji .pozdrav

re: Darwil Lord 71 - molim za informacije i procenu

Koliko sam uspeo da nadjem na netu a to je jako tesko bilo .Darwil jos uvek postoji u svajcarskoj (italijanski deo ) ali je od ove godine u stecaju tj likvidaciji .pozdrav

Imaš li neki link o tome?

Pozdrav,
V.S.

Back